Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaa idioti svi odreda i ono malo ljepota i vode sto imamo kreteni ce unistiti...
Smrt nakaznoj tvorevini Bosni i Hercegovini...ukljucujuci i rijeku bosnu BiH4NEVER
Gledam sinoć eko-inspektore i vještake kako obilaze mjesto zagađenja i uzimaju uzorke u PVC flaše od sokova!!! Rezultati analize će pokazati da je Bosna zagađena mazutom i ledenim čajem od brusnice :).
Prodajem Željezaru jeftino, samo jedna KM!
Uuuu ala dismr ! Ja moram izaci vani iz vode ! Uhh bas smrdi... Ne mogu vise disati... Ahhh osjecam kako mi se blizi kraj skrge mi se stezu... Posljednje sto vam zelim reci.... BIla sam dobra riba ! Ako me uhvatite na obali servirajte me ovako zagadjenu upravi Mitala ili Silajdzicu !