Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pik meni dvije
Ovo je za SDA bagru
Zapikano je to već, zna se od koga... 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prvo "Bentley" ekipa snova, pa UZP.doo, pa onda "odavno poznati organima gonjenja" i ako šta ostane za dva-tri penzionera pa da se svi ovi prije navedeni i slikaju sa njima dok "metuzalemi" primaju. A ostali,...širok osmijeh od ekipe i jedno srdačno tapšanje po leđima. Nemojte da propustite sutra džumu i da redovno plaćate porez , volimo vas! ;)
TitusAndronicus zasto u obo sve ubacujes džumu namaz stoko jedna fasisticka islamofobicna. Nismo svi muslimani u SDA.
U potpunosti se slazem ali ako obratiš pažnju ja upravo sarkastično i govorim iz "glavuše" nekoga ko misli da ako nisi iz SDA onda nisi ni musliman a ne dolazak na džumu se tefteri.Šteta što više ljudi ne reaguje kao ti.
Hvala vam ! Hvala vam na ne odgovornosti ! Hvala vam sto ne kaznjavate ljude koji ne j razmak ! Hvala vam sto ne kaznjavate nikoga po javnom prevozu ! Hvala vam sto ste se sjetili nakon godinu dana da zatvorite kladionice.... Zahvaljujuci svim vasim mjerama... Jedna radnicka porodica ja moj otac i moja majka sada imamo koronu ..
Čim se ovaj Sattler slika ispred vakcina i drži govore jasno je da je u rangu Fadila, Bisere, Vučića i sl. - PR trećerazredni teflon političar. Možda za svog mandata uspije 'navući' nekog kao Zeleniku sa IKEOM i akcizama ali profesor Hadžikadić mu je uzeo mjeru.
Kad će SDA početi prodavati vakcine. Ne pitam koliko košta.
Bas fina socijalna distanca.. Samo sto se nisu popeli jedan na drugog.. Levati
Kakvo je ovo avionče?
Icar Air, avion koji leti za DHL
Stiglo za lopove u vladi i ko radi u državnoj firmi.... Nije to za nas narod....
Prva doza za zdravstveno osoblje, pa kojekakve institucije, pa oni iznad 65, ostali mozda iduce godine.Dotada cemo se svi vakcinisati u Srbiji i Hrvatskoj,
Sta sad treba se oduseviti i hvaliti vladu propasti?Vakcine nisu dosle za obicni narod.
https://www.logicno.com/politika/lose-vijesti-o-posljedicama-cjepiva-odbijanje-cjepiva-i-nepodnosljiva-lakoca-nagovaranja-na-cjepivo.html
Vidi ovih aerodromski klosara. Gkedaju da ukradu koju vakcinu ko i telefone sti su krali od Bh telekoma
pogla aviona grob te jjebo
Ovo cjepivo mora biti na -80 a oni njih vozaju u kutijama po aerodromu.
Okrenimo se na zapadu jer ako se okrenemo prema Rusiji biti ćemo još veća sirotinja
Pfizer za ekipu Bently. Astra zeneka za sda botove a za ostale kineske
E nek sam i ovo dozivio