Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od danas poakupljuju nafta,cigarete,voda i mnoge zivotne potrepstine...Sretna Nova Godina Bosnaci i Hercegovci ma koje god vjere bili...Gdje mi zivimo ?!
@Sintisajzer92 nemamo mi vremena da se zamislimo oko tih zivotnih stvari pored toliko "bitnijih". Korona, migranti, ikona, Biden, i jos ko zna koliko drugih "bitnijih" stvari za razmisljanje.
@BIMDDC200200 Korona nije zivotna stvar, je li? Potpuno nebitno?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sljedece 2 godine su kljucne
Laganje se nastavlja, polako bude se ljudi.
Pravo ste naporni...
Danas poslije dzume sve dzamije sirom BiH su prikupljale donacije za Hrvatsku
Sto bi sabit reko po hiljade
bitno je da mi brojimo krvna zrnca i zahvaljujemo se zaštitnicima i očevima nacija koji nas evo združenim snagama j.bu zadnjih 30-ak godina... hvala vam od srca što nas štitite od onih tamo zločinaca i neprijatelja
Opet ista stvar, kaze u FBIH umrlo 3 osobe, a u TK 2 i KS 2 to je 4... Lazna statistika
Joj jeste vise smorili ocm. Pa sta ako je raja slavila Novu godinu idioti? Ako ste vi penzioneri i mrtvi za zivot ko vas hebe spavajte u 10 navece, pustite omladinu da se veseli
@NeceteMeOpetBanovat pa sto citas ako te smara
jucer prije nove godine bilo 58 sad poslije nove 500
To od sinoc 500 novi😜😜😜😜😜
Boli me k....
Nova Godina, nastavljamo gdje smo stali...
Jedite govna, bagro novinarska.
Zar sa novom godinom nije korona "isparila"
Virus postoji normalno je Pozitivni na virus prilikom testranja zna se.Zasto se onda nezna tacan broj umrli samo od Korone a da nije kombinacija sa drugim bolestima .Koliko nosenje maski kao filter moze sprjeciti sitne cestice virusa .Mnoga pitanja nam nisu jasna a restruktivne mjere se nalazu do beskrajnosti.