Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi jasno kako te brojke svaki dan, 400/800/300/1200 itd a BiH bi onda trebala ima oko 40 miliona stanovnika
Evo ovako: 2000 (dnevno zaraza) * (dvije godine) 365*2 = 1 460 000 zaraza u dvije godine. Dakle da je svaki dan po 2000 zaraza u dvije godine se ne skupi ni 50% stanovnika drzave. Mi nemamo svaki dan 2000 i ne traje 2 godine pandemija. Dakle ako uduplamo zarazu i jos dvije godine pandemija traje imat cemo tih tvojih 100% stanovnika. Dakle treba malo ubrazt proces vakcinacijom ili namjernom infekcijom. Izaberi sta ti se svidja.
Herbert Shelton je davno ponudio rješenje za sve bolesti, bez ikakvih lijekova, vakcina, imunizacija, doktora. Sve što trebate je ne jesti i spavati. Onda odjednom nestanu sve bolesti, infekcije, upale, bolovi, tegobe, tumori. Nije vjerovao u viruse, bakterije, propuh, pranje zuba, čajeve. Uzrok svih bolesti su hrana (toksini) i umor (enervacija). Kad se malo hrana popravi, u odmorite se, čak i alergija na polen trajno nestane.
Kad vas zaboli zub nije ga fazon vaditi. Kad vaz zabole krajnici ili slijepo crijevo, nije fazon operisati. Šta ćete na kraju, zaboli vas noga, odsjeći nogu? Zaboli vas glava, odsjeći glavu? Tri dana ne jedenja ukidaju kašalj trajno, bez obzira da li je od gripe, kovida, tuberkuloze. Jedan dan ne jedenja ukida sve bolove zuba i desni, bez obzira da li su zubi slomljeni, šuplji, krivi.
A mjesec dana nejedenja ukida sve bolesti i probleme, sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto vakcine nemaju serijski broj u HNK na potvrdama?
Još malo, pa će biti više umrlih nego zaraženih!
Najpametnija drzava na planeti 🙃
Mladez na svojim radnim mjestima-na ulici