Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TATA , MOGU LI SE JA VAKCINISATI ? MOZES SINE , ALI SAMO PFIZEROM A NE OVIM SMECEM IZ RUSIJE I KINE . TO SMO OSTAVILI ONIM U RS , RECE TATA VUCIC .
Citaj: U Bosni zarazeno 3 miliona, milion i po preminulo. Pa jeste li vi normalini? U Engleskoj (Evropi) na 20 000 zarazenih, premine 15. Eto kakvo nam je zdravstvo i doktori, pocevsi od direktorice.
Citaj: U Bosni zarazeno 3 miliona, milion i po. Pa jeste li vi normalini? U Engleskoj (Evropi) na 20 000 zarazenih, premine 15. Eto kakvo nam je zdravstvo i doktori, pocevsi od direktorice.
Vidjet ces sutra, bit ce 50-ak zarazenih i papci ce pocet prijetit novim lockdown-om. Preksinoc gledam jednog od ministara zdravstva kako pije pivu na svirci u kafani, a pametovat ce nama kako se ne pridrzavamo mjera.
U BiH u protekla 24 sata od srčanog i moždanog udara preminulo nekoliko destina građana.
Neka hin je vjećni rahmet, šehitili su za gradžansku Bosnu.