Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Zlocincu bez anestezije odsjecite ruke i noge izvadite oci i ostavite ga da tako zivi djevjke R.I.P
bujrum... niko ti ne brani
Pogibijom dvije djevojke na ovakav način, prevršila je dara mjeru.Cijela BiH bi trebala izaći na proteste, nažalost u Sarajevu je bilo dvadesetak hrabrih građana na protestima,ostali se ponašaju kao da se to njih ne tiče,nisu ni svjesni da sutra mogu biti žrtve drskih nasilnika.
Za smrt dviju bosanskih kćeri je kriva nesposobna vlast i oni koji treba da se brinu o sigurnosti građana jer su za to plaćeni, a ne brinu se! Jesmo li došli do tog nivoa da se moramo bojati na ulicu izaći?! Žao mi je djevojaka i njihove prekinute mladosti, koje odoše u crnu zemlju, zbog idiota i kriminalca! Neka im je lahka crna zemlja!
Dzaba protest kad ce sudije i polticki mocnici iz SDA istog osloboti svake krvinje kao i do sada mnoge druge
Laka joj zemlja Bosanska.
Dok smo se mi radovali golovima Edina i asistencijama Miralema, dva mlada života se ugasila. Sutra su one trebale biti majke, možda bi rodile novog Edina ili Miralema ali NE, jedan glupan je odlučio da da gas da bi sutra pričao kako je išao 120 na sat kroz tu i tu a 50% današnje zaglupljene mladeži bi mu se divili... Dva savršena stvorenja su otišla a ulicama i dalje haraju "paul valkeri i vin dizeli" sa dvojkama,četvorkama,audiima ... Rahmet vam dušu.
zabranite komentare .
👍
@dervo tome nije ni mjesto ni vrijeme ne budi glup , a nickname ako hoces da znas je sarkastican jer studiram na PMF-u u Sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za B.Krupu tako se to radi !
slab je odziv . Da nema školaraca ne bi niko izasao.
@Nacijaodgovana Dovoljno za pocetak .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)