Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu nista za pohvalu. Trgovci bi trebali dobiti 2 dana slobodna a ne jedan bijedni dan. Daleko potrebniji je odmor od 2 dana njima nego ovima sto sto im je guz.ica za stolicu prilijepljena
A ti se Muzafere kupaj, puno radno vrijeme svake nedjeljee, a neki jadnici i po 12h rade da bi iducu nedjelju odmarali like Amko komerc, ne pitajte me kako znam 😭
Sad možete ići.u Crkvu nedjeljom i moliti se za veće plate
Bravo,napokon!! U čitavoj državi treba tako, bar nedjelja, ako već ne može čitav vikend.
Odluka srocena da opet privatnici mogu naci rupu u zakonu, i raditi. Po meni, bolja odluka je dati radniku slobodan dan bilo kad u toku sedmice, i da to bude ppd moranje, a rad nedjeljom da se duplo plati. Privatnici bi onda sami uveli neradnu nedjelju.
svaka cast...
Nedjeljom baš treba da rade,kad ostali radnici ne rade i idu u kupovinu.
Gluposti.
Забраните ложење угља у индивидуалним ложиштима без филтера, забраните пушење унзатвореним просторима! Уведите законски обавезно раздвајање отпада и рециклажу!
6 дана ради а 7. дан је одмор Господу Богу твом. Како је могуће да се иједан свештеник слика са политичарима који подржавју рад недјељом?
Ispravna odluka. Tako je i od Boga ostalo. Sve uradi za 6 dana, a sedmi se posveti Bogu i porodici.
Svaka čast ionako želi stoka da narod crkne a da se oni vozikaju u bijesnim autima
Ovo treba podrzat
Potpuno normalna stvar na zapadu. Pripremi se dan ranije i kupi šta ti treba.
Realno gledajući nema gubitnika u ovoj priči.Sve prodavnice imaju radno vreme do 21.00-22.00 a neke rade 24 h tako da 1 neradni dan neće uticati na poslovanje.