Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MasAllah☝️u praksi se vidi odlazak zastitnika ratnih zlocinaca Gordane Tadic i Milana Tegeltije. Iz latice izvađeno 5 000 predmeta A grupe sa oko 1 500 osumnjicenih ZLOCINACA. Spavate li mirno zlocinci
B grupa neka mirno spava 😉 sad za sad
Svi zlocinci svih narodnosti moraju stati pred sud! Dosta je bilo vise zastite
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PC je stvorena na zločinima i genocidu.
Je li moguce daje jos toliko tih ratnih zlocinaca na slobodi.Popunili su sve zatvore u Bosni i regionu pa cak i u EU a jos ih puni podrumi,, hrabrih junaka,, sto vire iz podruma kao pokisli misevi 👀
Pocelo je , sad vozac crvenog kombija u BL nije miran stalno se okrece i trza .., zna dace jednog dana doci i po njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gde dodik da ih štiti od Sipe😂😂😂 samo hapsi govna
Apsi Gov..na!!!
SIPA bocu daje u Sokocu.
Direktor SIP-e je srbin,Glavni tuzilac srbin,pa hapse osumnjicene bez obzirara sto su srbi.Moj zakljucak da narode netreba mjesati sa pojedincima koji u povoljnom tenutju ispoljavaju crnu stranu svog karaktera.
Jamiše hin!
Zar SIPA smije ući u Državu Srpsku?
Aha, nego šta ... Trpaj zločince u zatvor da nikad više ne naumpada kome da drugom zlo silom nanosi!
Svaka čast,zločinci moraju biti uhapšeni.Sada čekamo desetine hapšenja krvnika iz tzv armije BIH.
HAPSI SVE!
A šta mislite i o ovoj "nevinoj" varijanti, da Dodik preko direktora SIPA-e pojačava pritisak kako bi se u srpskom javnom mnijenju kreirao utisak kako se hapse samo Srbi, i kako državne institucije, uključujući SIPA-u i Tužilaštvo BiH, trebaju biti protjerane s teritorije RS?
Skoro 30 godina žive i rafe normalno, da bi tek danas neko pokrenuo nešto protiv monstruma!!! Sram i stid neka je sve naše političare koji su političkom trgovinom amnestirali zločince i učinili ovoliku nepravdu. Neko mrtav leži u zemlji 30 godina, njegova porodica umire u mukama... dok zločinci svo to vrijeme normalno žive sa svojim porodivama.
Normalno.
Ej pogledajte spisak ubijenih... 10 djevojčica između 6- 13 godina, ostalo neke cure i momci i par starijih osoba u 70-im godinama. I kažu ovi ublehaši iz EU "hajte se dogovorite s takvima".
gdje su imena klixe
Dodik kaze neboj te se Srbi SIPA nema ovlasti da hapsi i djeluje na teritoriji RS. Cuvat ce vas nasa zandamerija. A inače Bijeljina je neki zaseok do Zenice, tako da ne mislite da je to RS...