Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unistit ce pogani bosnjo sve radi koristi... fuj
Hvala Bakire za sve
I sad ce ovo ruglo stojati ovdje jedno 5 godina...umjesto da drzava vlasti ovo odma sruse posto je nelegalno i onda na sud da naplati od idiota koji je ovo krenuo raditi ilegalno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj ti samo koji smo mi idioti. I ovo malo prirode cemo sami unistiti. Papak se upoznao sa betonom, i sad bi on sve moguce pod beton stavio...kako mi se gadi nasa stoka.
Ama baš ništa ne hvali. Peton prva liga. Još nedovršeno a vidi se biće gotivno.... suncobrani, kokteli, dimije.
@Didic pa da, pitanje odvodnje otpadnih voda jednostavno rijeseno, samo trehni u rijeku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta bosnji nece naum past zna li ista uradit kako treba kad je ko malouman nema mu pomoci nikakve nikakve
>Dođu tako ponekad vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.
Bravo Eko akcija!
Pazi ti te drskosti, molim te
Prave se kafane, birtije uz obalu..
Jëbõte..vidi ovog hajvana sta radi..on bi komad Une da pripoji sebi,da ima lijep pogled na vodu ujutru kad ustane..sjeme ti jëbem,u zatvor s tobom..
Ovi ga ostavili na slobodi i dozvolili mu da sam uklanja. Strpajte ga u zatvor 15 godina, a ja ću vam to dzaba ukloniti
Kopiraju prdonju starog Bicakcica! I on voli samo beton i unistavanje prirodnih ljepota, pa makar se sve raselilo...
Ovi iz Eko akcije samo znaju kritikovati i pametovati kad se nesto desi. Samo ih treba prijaviti odkale im ovoliki novci za propagandu.
Naši sve živo betoniraju HAHAHA kako smo mi glup i odvratan narod fuj
Nedajte to Bišćani!
Svugdje papaka!!
Oćel bit pive u kafani?
Samo mi nije jasno šta su radili prije nego što je ovo počelo i ko je dao dozvolu! Valjda se treba zaustaviti prije nego što gradnja počne, a ne kad je napola sve izgrađeno! Naša posla! Ovo je strašno!
Nema gore od papka i primitivca. Atomska je mala maca. Fuj !!
Prika, ne uzdaj se ovdje u moral, svijest ljudi i njihov osjecaj odgovornosti, jer je to na ovim prostorima izumrlo (kod 95% stanovnika). Kreni od sebe, svako od nas ima nekog (porodica, prijatelj) k'o nesto nelegalno radi. I ti koji ovo citas bi da budes izuzetak, da za tebe ne vaze zakoni. Samo RIGOROZNE KAZNE piju vode! Za kraj, i zapadne zemlje pocivaju na zastrasujucim kaznama: D, CH, A, NL, DK, L, N.