Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HA HA zakonom zabranjena kontrola najvećih lopova
Vidi minusa!Nisam znao da " vjerski službenici " čitaju Klix
@mostar088Ma to su zaostale gladne ovcurine koje smatraju da je tvoj komentar haram😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prema istraživanju provedenom u Velikoj Britaniji najmanje 6.623 muških beba dobile su ime Oliver, a ostala popularna imena su Harry, George, Jack i Jacob. No, ono što je interesantno jeste da se ime Muhammed nalazi među 10 najpopularnijih imena kod muške djece. Najmanje 3.908 beba dobilo je ime Muhammed.
antibiotik- šta ti to govori?
@alejalipa92 - Da neki ljudi ne treba da se razmnozavaju. :D
To bi trebalo kontrolisati. Nisu oni cvječke. Isto vrijedi i za kladionice.
Mafija zaštićena!
SUtra moram da registrujem vjersku zajednicu, a jedan dan inšallah ima da budemo na budžetu
Neka vas deru kad ste glupe ovce. I treba.
Jel to znači da bi popovi i hodže trebali da izdaju fiskalne račune i da imaju fiskalne kase da evidentiraju poklone, darovani novac, milodare i da onda to polažu u SDK , kako bi SDA mogao da ima puni uvid u financije vjerskih zajednica.
Dzamahirlija u srcu evrope. Tu treba samo jednu atomsku bacit.
Bez problema frajer otvorio novu religiju " Religija leteći špageti bolonjez " i cijepa sve na crno bez poreza , ko ne vjeruje neka gugla.
@BokirSDA Zovu se pastafarijanci i u licnoj karti imaju slike sa cediljkom za spagete na glavi, kao sto cifuti i siptari nose one kapice.
Mogli su barem akcize platiti na usluge i oni se voze cestama hahaha
Najbolje bi bilo da svaka opstina pravi ceste sama sebi..pa ako ti ne pase..odes nacelniku razbijes peechku
Otvoris firmu i kazes da he to nova religija? Hmmm
Metalostrugarizam
@<!-- zapravo, registruješ se kao udruženje...prodaješ piće, jelo, nargile ali samo članovima udruženja, podijeliš raji članske kartice i to jje to, ne mogu ti ništa
Pa one su iznad zakona. Ja bih retroaktivno sudio i onim koji su prelozili, i onim koji su usvojili zakon. Vjereke zajednice kroje politiku
Ovo da nije žalosno, bilo bi smiješno... E zato sam i bio u pravu, ama ni jedne jedine markice od mene nikada neće dobiti. dakle, sa pravom kažu da su oni 'država u državi' koja upošljava teške neradnike, i nikome ne polažu račune ni za šta...i kažu sekularna (al' u k...cu) država
PREUSMJERITE sve pare iz budzeta kantona na sanaciju vodovodne mreže !!! DOSTA NAM JE VIŠE !! Narodu je dosta vise sta ce nam putevi i gluposti kad vode nemamo !!!!!!!
Kmeeeee... hajd ba malo van sarajeva..da vidis vamo vodeeeee
@<!-- Ja sve kontam ovi se zaj****ju. To stvarno tolika nestašica vode u Sa???
TAKO JE!! Treba sprijeciti katilicke i pravoslavne pedere i pedofie pocevsi od Kacavende!!!
registrujte svoju vjersku zajednicu kao udruzenje gradjana i uzivajte ! vi na to imate puno pravo kao i bilo ko drugi. proglasit ce vas otpadnikom, bogohulnikom, heretikom. a u stvari odvlacite im pare. organizujete se imate svoje clanove, svoje objekte , svoje izdavastvo ... nazovite se kako hocete ovo vam omogucavaju svi EU zakoni
Kao u Srednjem vijeku, kad je vjerska kuca bila Bog i batina. Sta nam vjera uradi u PM!
Pa BiH i jeste u srednjem vijeku.Po ulicama nam hodaju zamotane i pokrivene žene, odnos vlasti i šefova stranki i naroda je klasični vazalizam feudalnog tipa. Begovati cvjetaju, a parlament je formalnost, jer se odluke donose na sijelima i minderima.