Washington Post
0
U BiH stare podjele i mržnje
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rucke knjigu u rucke i UCI! BiH4EVER!
@nocna mora 100% se slazem sto si napiso! Ocito je da slijepa genocidna tvorevina fasistickim projektom i dalje ima cilj ka ocjepljnju! BiH4EVER!
@nocna mora je8i se, iznenadzejes me svojim koment. Kako si ba tako brzo sve zaboravio? Pa dzetije a joj hajvana,mislis li ti Bogati.Pa za koju,e ljudi moji.Ovo meni nikako neide u glavu.Pa je8ote,nesvatljivo je to hejjj ! Nikad ni pomislio nebi vise,ma daj...nemogu ovo vise.Stvarno pa zar ti jos uvjek,i danas danile nisi skonto ba.
@SRB-BIN Uzmi knjigu i citaj
Sunčano ljeto napolju, svijet se izvlači iz recesije, dolaze nam Oskarovci u grad, u zadnjih godinu dana svjedok sam više multietničkih brakova i veza nego ikada do sada a ovdje se bilmezi nešto pale na rat i mržnju. Previše uživam u svom životu, gradu, djevojkama i pravim prijateljima da bih trošio svoje vrijeme na ovakve gluposti :) Relax ljudi, život je prekratak da bi se proveo u mržnji.
ti nisi bosnjak-musliman jer da jesi nebi tako pricao za ramazan, a i ako se osjecas kao bosnjak-musliman i ako si rodjen kao takav... onda imas ozbiljan problem... idi lijeci se ;) nadam se da ces do drugog ramazana doci tobe... neka ti allah podari pamet
na 10000 mozes namirisat dijasporca... cuj ratujte... dodji ovamo pa ratuj nabijem te na glogov kolac
noćna mora Pa glupane jedan vi ste 1993.g.promjenili nacionalnost u Bošnjaci,tako da vi nikom nemate pravo kenjat o nacionalnosti
SRPKINJE ocekujemo vas. Zato vas i podrzavamo. Na Evropskopm Trzistu samo jos fale Srpske Prostitutke. Inace sve imamo Rumunke, Bugarke, Moldavke, Ukrajinke. Posto smo culi da su Srpkinje zestoke u analnom guzenju zarko vas ocekujemo. Zelimo da vas taremo. Pomoci cemo vam da sto prije dobijete vizne olaksice. Jedna dobra srpska guza je bolja nego tri jeftine bugarske. OPerite u RS guzice cekamo vas.
EVROPA 22.08.2009. u 13:30 SRBI ocekujemo vas. Zato vas i podrzavamo. Na Evropskopm Trzistu samo jos fale Srpske Prostitutke. Inace sve imamo Rumunke, Bugarke, Moldavke, Ukrajinke. Posto smo culi da su Srpkinje zestoke u analnom guzenju zarko vas ocekujemo. Zelimo da vas taremo. Pomoci cemo vam da sto prije dobijete vizne olaksice. Jedna dobra srpska guza je bolja nego tri jeftine bugarske. OPerite u RS guzice cekamo vas.
Jedinstvena,nezavisna,suverena i prije svega cjelovita nam Bosna i Hercegovina. Kome se nesvidza kao takva onda razguli dalje dze ce ti biti bolje.
Ocistiti BiH ali od koga?
u pravu je covjek sve. zemlja stoji u mjestu vec deset godina, paralisana je potpuno, tri nacionalne grupe su teritorijalno potpuno odvojene, mrze se,
@nocan mora ti si toliko glup da je to zabrinjavajuce sta su Srbi promijenili konje jedan retardirani uvijek smo bili i ostacemo Srbi pravoslavne vjeroispovjesti Srbija je nasa drzava nikada BiH ukapirajte jednom za sva vremena sa vam necemo i ne zelimo da imamo bilo sta zajednicko jer ste otpad koji je prodao vjeru za dzak krompira eto zamili danas covjeka koji promjeni vjeru kakav je to covjek?
@ Sejo Mani se gluposti