Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nista poboljsalji su kvalitet Nafte ne stavljaju vise vodu nego ulje :p
ništa to ne smeta kralju ceste : Golfu 2 .. u rato smo sipal u njega trafo ulje tako da ta ulja nisu ništas novo za nas :))
U ovoj državi je sve do laktova korumpirano....Ko kontroliše uvoznike i distributere nafte ? Ko kontroliše banke ? Ko kontroliše prehrambene artikle animalnog porijekla ? Odgovor za sve je : NIKO !!! Inspektori obilaze samo one kojima smiju ići jer im se nisu drznuli dati lovu. Tuga je ova država kako god okreneš.
jest čovjek jedan iz njemačke pričao kad je nasuo goriva tamo i krenuo u BiH taman mu bilo da stigne a kad je ovamo nasuo istu tu količinu i krenuo za njemačku stao jadan u po puta
Sipam samo na hifi već dugo i nikad nisam imao problema. Znam da nikad nisu bili umiješani ni kakave muljaže, da rade pošteno i negdje sam pročitao da su imali najviše uzoraka goriva dokazane kvalitete. A plus još su i domaći. :)
Šta s plinom miješaju, prde, šta li???
18700000 litara po 0.80 feninga nije 40000000
u kojem grmu lezi zec (pdv inspektor) u ovom clanku ? u onom gdje se kaze da se na uvoz ovog ulja na koje vozimo svoje golfove I, II i ostale krseve jer nemamo za bolje - ne placa putarina i carina !
Na svercu se zapadna ercegovina izgradila i gradi
kod nas moze sve...jedemo govedinu iz Argentine iz 1990...piletinu koja buja od koncentrata...naftu koju trosimo zapravo je floriol suncokretovo ulje :D
Floriol je preskup...
Skupis pare ili dignes kredit kupis auto, moras placati veliku cijenu goriva(nekvalitetnog), putevi losi i na kraju ili motor unistis ili svakih 6 mjeseci kupis novi dio za njega, jos u Sarajevu guzve ljepse je putovati biciklom i prije ces stici nego autom plus ili su vozaci beozobrazni ili otisli na zivcima kad se navale na one sirene vecinom bez potrebe.
...i šta kažu...kupuj domaće pomaži domaću industriju...a naš čovjek je prvi koji će da te zajebe debelo...vlastitu djecu ba prodajemo za papire (što je u prevodu kurvaluk) a gruhamo se od prsa fol nekim merhametom i patriotizmom a vecih licemjera nema na svijetu
benzin zakon.....................
Jos malo drzava ce i na zejtin morati uvesti putarine i akcize da bi ovo sprijecili. Nesto u fazonu ko sto su prodavcima rezanog duhana dohakali morace i ovim!
Kao da mi to neznamo ccc
Nemam auto niti motocik pa me to i nezabrinjava baša previše ali ono što u vezi stime je porast beuzinskih pumpi kojih u jednoj manjoj čaršij ima u krugu od 300 metara 3 a ukrugu od 1 km ima ih 9 što pokazuje općinsko vjeće koliko je korumpirano i nezaiteresirano za srvari koje stvarno privređuju.
samo nek vise ne vozimo na trafo ulje...