Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drustvo je u totalnom haosu
100 posto tacno, neki dan dvojica malaca prolaze pored auta kaze jedan "joj ovog vremena ubio bi se tacno"
Hahahhaaaha vidim ovi pedagozi pucaju minuse na moj izlazak iz depresije samo nek se zapitaju na vrijeme gdje su im djeca i sta rade dok ne bude kasno ako mogu to stici od teretana, noktica, masaza, psihica, fitnesa i ostalih stvari koja su danas ocito preca od djece.
Strucnih li komentara, pa i prije su nastavnici bili brutalni i to deset puta gori. Djeca danas pare od depresije jer uglavnom sve sto zazele dobiju, telefoni, video igre, jeftine doze dopamina, od 10-12 godine su izlozeni pornografiji i to najgorim mogucim oblicima. Ovo je samo cudno sto situacija nije stotinu puta gora.
Treba nam svima psiholoska pomoc prvo zbog svega sto je uradila SDA a drugo za ono sto sad radi H(NS)DP i NiP!
Naravno da i djeca pate od depresije jer se ne mogu izboriti sa nastavnicima zlostavljacima koji su na sve to još i bez trunke empatije. Da, najbolji je termin: zlostavljaci!
Kada prljava politika napravi drasticnu razliku izmedzu ucenika babin uhljeb sin napucan svim stosovima jer mu babo zaradzuje 3500 maraka dok kod vecine oba roditelja rade i nikad nisu kuci jedva kraj sa krajem .Da ne govorimo o cjenama i moralu ucenja psiholozi sad imaju pune ruke posla demokratija cudo nezapamceno.
I ja sam jednom kao dijete pao u depresiju ali mi otac rahmetli spucao dvije samarcine i ja odmah izasao iz depresije.
Rasteretite djecu sa gradivom MVJ
sve je do fasistickog elitizma (laznog) - a nemas ajfon aaa gubavce.... aaaa nemas najke aaaaa sirotinjo.... pezorativno ponasanje brzopotezno obogacenog olosa spram onih koji nisu uspjeli u ratu opljackat slepere i preprodavat gorivo i hranu je glavni razlog zbog ovog..... i sto je najgore - STIMULISE se i potpuno PODRZAVA:..... e bice jos pucanja - samo dok djeca skontaju gdje su ocevi sakrili cijevi... i municiju.
Zahvaljujem se babi sto me je pravovremeno lemao i preventivno lijecio od depresije...puno stvari tanak prut i kais dovede u red i uputi insana na pravi put.
Dajte im odmah PTSP penzije☝️
Nevjerovatno je koliko mnogo bi se moglo postići samo u tome da se već poznate metode i znanja primjene u školama. Neke od najvrjednijih lekcija i najkorisnijih znanja za praktičnu primjenu u životu
Sta je sa nasom sandzackom decom u Sarajevu koju niko ne razume, nasa deca se provociraju radi naglaska, ada nije uredu da se to cini, mi sandzaklije mozda nemamo mozga ali smo snalazljivi