Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Hrvati kontroliramo sad sve u svojim rukama! Pod 1. Sdp i muslimanske stranke su dobile vlast u 28-29% teritorija BiH ( znači 70 % teritorija BiH drugačije razmišlja od musliman...bošnjak....) Pod 2. Zlatko i sarajlije mogu mlatarati jezikom al nemogu ničim drugim...jer im ustavne ovlasti nedopuštaju Pod 3. Hrvati sad mogu izići otvorenih karata i ponudit svoje viđenje, tražit viđenje musliman, tražit viđenje Srba Pod 4. Hrvati u BiH ni pod koju cijenu nesmiju izmjeniti Dayton , osim ako će dobiti ENTITET! Pod 5. Deyton je jasan i najveće ovlasti su date ŽUPANIJAMA! A mi HRVATI vladamo u 5 ŽUpanija , a to znači da vladamo u 50 % Federacije BiH. Mogu sarajlije trlalallalal...al ustav je jasan! Pod 6 . HRVATI moraju skupa ( mislim na HDZ i HDZ 90 ) a za ove stranke (hsp nhi...etc..to su imaginarci, njih netreba nikako registrirati) jasnu DEKLARACIJU iznjeti a to je RAVNOPRAVNA TRONACIONALNA JEDINSTVENA UNIJA TRI REPUBLIKE
Kazu da su rusi nasli naftu u srebrenici. Zaliha ima za narednih 50 godina, a sve zahvaljujuci djeneralu Ratku Mladicu. Ko razume shvatice..
Bog je jedan
Prvo, zasto reporter CNN-a nije spomenuo protjerivanje mostarskih Srba, kojih je u Mostaru bilo preko 18000 prije rata? Drugo, Bosna jeste \'nemoguca drzava\', sve dok je muslimani svojataju samo za sebe. Hriscanska tradicija Bosne je duza nego ona islamska. @esse, gdje si ti vidio da se Srbi i Hrvati u BiH nazivaju pravoslavcima i katolicima Bosancima???? I nemamo mi sta da shvatamo. Dobro znamo ko smo, a znamo i ko ste vi. Samo kod vas vlada totalna amnezija kad se spomene vase poturcavanje.
Treba tužiti Tursku što su nam naselili Srbe i Vlahe
Kad shvatite da BIH moze i podjeljenja napredovati ovdje ce biti srece napokon. Ne vidim sta to fali Svicarskoj koja nema ni svicarski jezik i podjeljenja je, decentralizovana zemlja, a vecina centralizovanih zemalja joj zavide. Nije vama bosnjama do napretka BIH vec do nacionalne drzave i majorizacije ostala dva naroda. Da vam je do napretka odavno bi mi bili federacija 3 federalne jedinice i takmicili se izmedju ko ce imati bolji zivotni standard i ekonomiju. 3 pruta zajedno su jaci od jednog.
@esse \"...zar nije smijesno vidjeti crnca u americi, koji se sjeca svojih Germanskih korijena, slaveci Oktobarski festival u USA...\" pa nije, to je njegovo pravo i u demokratskoj drzavi mu je to pravo dozvoljeno, doku faisistickoj tvorevini ce mu to pravo ismijavati i osporavati i prisiljavati ga da se osjeca drugacije.
Sta je ono prvo bilo referendum ili \"tenkovi\"? Dokle vise prosipate suplju, pomamili se i krenuli za slovencima i hrvatima jer vam Alija obecao nacionalnu drzavu i da cete jesti zlatnim kasikama. Ali sad kad vam treba hajd da krivimo prosla desavanja.
amoninan 11.10.2010. u 01:13 @ @esse Buraz, muslimani bi ostali u jugi da vi niste poceli gazit narod tenkovima! Potpisujem!
Mostar je hrvatski bio i io stao, turci za tursku lojavi stakori.
Srbi i Hrvati u BiH će ostati Srbi i Hrvati. Nikakva nacional-socijalistička politika SDP-a to ne može promijeniti. Može samo dokrajčiti ove ostatke države, i objasniti svijetu da je najbolje da se BIH skine sa aparata.
CNN-FTV-BIHTV-TVSA=FABRIKE LAZI
Mostar nikad nije bio hrvatski grad, ni u nucnoj fantastici.. Herceg-Bosna, je nesto sto se spominjalo 90\' kao inicijativa,, do dan danas nikad nije zazivilo a fala dragom bogi i nece. Rs je isto fala bogu samo privremeno , isto ko sto se i vi tkzv. hrvati bih
hmm. Članak govori o nacionalnim podjelama i nepovjerenju u Mostaru između Hrvata i Bošnjaka. A za to su krivi Srbi iz Republike Srpske. Kako zabavno. Volio bih da mi neko kaže na osnovu čega je zaključak da su u Federaciji izabrani umjereni političari - imajući u vidu njihovu ratnu prošlost i dosadašnji rad.
Srbi da su sacekali sa svojim pokoljima jedno 10-15 godina, Bosnjaci bi se stopili s okolinom i sami rekli \"haj, yebbayi ga, i mi smo katolici ili ortodoksni.\" Islam je vec bio na izumiranju u BiH 80-ih, nije 100 ljudi u Sarajevu islo u dzamije, samo stare nane i dede. Ali kad ste poceli bezobzirno klati i protjerivati neduzni narod koji nije ni slijedio Aliju i njegov islamski pokret, naravno da je se narod iz inata okrenuo vjeri. Izgleda da nas CNN priprema na sranje. Cudan vakat je dosao.