Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li radite operaciju rekonstrukcije usiju... odnosno usi su malo odvojene od glave (mala vrsta klempavosti) i koliko kosta.... unaprijed hvala :)
koliko kosta operacija nosne pregrade i dali je to moguce uraditi kod nas
thjzv kako mozemo doci u kon tak sa dr.Karabegom i dali nam treba termin za operaciju s postovanjem....begi....
ma meni je frajer ostao nekako u pamćenju po onim izjavama poslije derbija 2005/2006 kad je nekakva frka bila i sudija udario onog Šarića. \"Nije on jednom povratio, nego TRI puta!\"
@co\'ek Ti da imas imalo pojma o zivotu ne bi branio ovog lopova. Znam ga veoma dobro i o njemu imam uzasno misljenje. Kao doktor je nula, a kao covjek je jos veca! Da nije ozenio onu kuju ne bi imao ni onu ordinaciju na Breci, a ni ovoliku \'slavu\'.
Ako si ti Antigona, onda sam ja okovani Prometej
Ako si ti Antigona, onda sam ja okovani Prometej
kao prvo... Bosna je u Evropi... ide mi to na zivce da se uvjek prica o Bosni i o Evropi... A kao drugo, pa sta ocekivati, ovo je generacija turbofolka, izgled je nekim osobama sve u zivotu, pamet se ne cjeni, pogotovo kod zena. Nema mens sana in corpora sana, tako da se napumpaj silikona, nasminkaj se sa 2 kg sminke, obuci tijesnu odjecu i bit ces carica... *ebes situaciju u Afganistanu, to sto su sledece godine izbori il sto se klima planete mjenja... hajmo mi na kaficu da nazdravimo
Vidi sto Ruef rukom pokazuje kako je velika potraznja za plasticnim cunama, kaze: \"Evo vidis, dodju ljudi, ovoliki im (pa pokaza rukom)... i kazu hoce da ga povecaju na pola metra... pa ja jesam plasticni hirurg, ali nisam ja carobnjak\"
Tedi legendo! sajber kurajberi...hahahah
Pozdrav nacniki Reufu.
Skoro svaki muskarac razmislja penisom,a ne mozgom tako da nije vazno koliki je mozak kod muskarca.
bez obzira na koju velicinu povecao penis to ti nece otkloniti nedostatak mozga
pljujte majmuni nepismeni po vrijednom i pametnom covjeku !!!
Koliko kosta povecanje penisa? BIH4EVER