Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E koga vi spasite i na kosti mu se natovarite i jest mu jadna majka. U Njemačku ste ušli 45-e i sad su vam baze tamo i tako širom svijeta. Pravedniji je bio Rim prije 2.000 godina barem je osvojenim pokrajinama davao pravo rimskih građana, ove današnje kolonizatorske sile samo eksploatišu države i narode. Vampirizam!
Šta kaže Dodik na kraju, pustićemo da se BiH sama raspadne mirnim putem ahahahahahaha
Mile, ja mislim da je to okupacija. Ne znam sta ti kažeš?
Da li su vježbe onlajn????
Sa Manjače mlada sokolica kliče: Cijela Bosna NATO savez biće!
Cudno da Ana dosla u BiH na dan pocetka vjezbi.
Americka poruka potencijalnim agresorima, ovo je zakljucak visokoumnog klix novinara 😂😂😂
u ovakvim okolnostima covjek bira izmedju manjeg od dva zla. vece zlo su fašisti koji hoće da uniste drzavu i da je podijele.
NATO saveznika i partnera? BiH znači samo partner. A ko bi sad mogao biti agresor? Sad više nije sasvim jasno kome je NATO veća prijetnja RSu ili SDA.
Sve ih pozarobljavati, drzati ih kao taoce u sred Sarajeva i usloviti SAD da ukine RS, uvede nas u EU i NATO .
Možda su došli da zapišaju granice teritorije na kojoj imaju mogućnost da ubijaju glupe Bosance.
Kad je Mile pratijo vojnu vjezbu u Srbiji Manjaca je blizu valjda nece ovu oropustiti
Medo Dodo ce odrzati govor dobrodoslice, bas kaou na vkezbi u Srbiji!
Nema vise amerikanci nista da 'porucuju' nikom. Mile je njima porucio da im je ovo poslednja vezba na teritoriji Srpske Republike. Naredne godine dozvolu nece dobiti, pa sad neka se dobro navezbaju. Sto su vezbali vezbali su, svemu jednom dodje kraj. Bravo predsednice, samo ostro sa agresorima
Ti si bas dobro ubijedjen u to, ha ha. Neka, neka.
@nectaria mozda oni sledece godine i vezbaju al u Federaciji. Na teritoriji Srpske Republike vise nisu dobrodosli. Odavno je Mile trebao da uvede tu zabranu al bolje ikad nego nikad.
Svi se varaju zlu netrebalo, vojske će biti kao i odgovora... Jedni živote dadoše da bi neko krčmio kao babovinu .... Ako neko misli da mu je negdje bolje i ima veća prava u SsR,HR kaputić preko ramena i opleti. Dje god dođu opet su bosanci pobjeglice..