Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, popravlja se situacija! Ponosan sam na sve vas , i dalje nastavite da ne kasljete u druge ljude!
Sada cemo opet vidjati sve vece brojke. Hvala nasoj dijaspori, nadam se da ste se lijepo proveli u Bosni, jer u svojim novim drzavama ne mozete mrdnuti. Mi cemo se sada nositi sa bolesnim sa sistemom koji imamo.
Po komentarima o korona virusu na forumima može se vidjeti da BiH ima mnogo neprijateja koji priželjkuju da Bosnom i Hercegovinom što više zavladaju bolest i smrt.
4.145 uzoraka prikupljenih od 31.12. do 05.01.
4.145 uzoraka prikupljenih od 31.12. do 05.01.
4.145 uzoraka prikupljenih od 31.12. do 05.01. DUGO !!!!
Podaci testiranja između 31.12.2020. do 5.01.2021. i kao sada veći broj.KAKVI STE VIŠE LAŽOVI POSTALI! Nesposobnjakovići.
Volio bih znati koliki procenat zaraženih i umrlih se pridržavao uputa o sprečavanju zaraze. I danas pored toliko umrlih ima mnogo pametnih koji sve upute ignorišu. Brdoviti Balkan
Treci val moze da krene
opet raste,ng?
@the_ab 4.145 uzoraka prikupljenih od 31.12. do 05.01.
to nisam vidio....
Sviđa mi se jakna kod gospođe desno, nice
I lijeva jakna je lijepa, da se gospođa ne uvrijedi. Maska također fancy. 9/10 za stajling gospođa
Kad će privatne laboratorije potrošiti testove ( odnosno uzeti pare građanima koje su naumili) pa da počnu razmišljati da drugi uveliko vrše imunizaciju svojih građana. Kažu nema vakcina dok građanima BiH ne uzmemo i posljednju marku na testiranju covid 19.
Jel može ikako ovo da se izbaci sa prve strane. Dosadni ste. Znam da KLIX sluša Sebiju i ostale al treba bojkotovat i KLIX kao sto je N1 bojkotovan alo postane panika medij.
Nesto manje od 20%....Potpuno ista slika kao u Hrvatskoj koja duplo vise testira ali i vakcinise.
Dijaspora došla za Novu godinu i prenijela virus, pa se sad ponovo povećao broj.
Pitanje dali ovi samo mrtve i hospitilizirane testiraju ili na osnovu cega se dolazi do testa?