Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj cirkusa, kao da autobus kasni, a ne informacija o smrtnosti sugrađana.
ako je prije 14 dana prosjek bio 350 novozarazenih kako je moguce da je danas 129 oporavljenih LAŽŽŽŽŽŽŽŽ
Ko još vjeruje u bajke i virus koji postoji radi pljačke
354 novozarazenih, 350 testiranih, ovih cetvero nije trebalo ni testirat koliko je ocigledno da su zarazeni
Neka kasne, mirnije narod diše bez stalnih objava
u ze do kantonu greskom upisali statistiku umrlih veterinarske stanice iz olova
Je li moguce da smo dosli do praga nakon kojeg ce zaraza usporiti. Belgija i neke americke drzave imaju znatno veci broj umrlih na milion stanovnika pa i dalje ne prestaje, mada kod nas statistiku u 90 posto slucajeva cine umrli na covid odjeljenjima a kod njih i mnogi drugi, tj pozitivni.
@montii Ako pominješ Belgiju vidjećeš da je broj novih slučajeva desetina od onog prije mjesec-dva dakle ipak prestaje
sad ce polovinom Januara kao prosle godine, WHO izjaviti da su pronašli novi virus zvani COVID-21
Kakvi ba zavodi to je sve raspad sistema.Provjereno govorim da niko nista ne radi po tom pitanju.Nikakve koordinacije ni saradnje nema.Jedni ovo drugi ono znaci nista ni scim.
@spako Provjereno troluješ i jedeš vnago. Da, smanjili smo broj zaraženih i mrtvih. A ti crkni od tog zla kojeg nosiš u sebi.
Odličan rezultat