Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete staviti da je deset hiljada zarazeni kakve veze ima kad srestava za pomoc nemate
Nazalost brate, jedva sam ga prezivio, sad mi se majka bori s tim. Ne opustajte se, ja sam prvi mislio da je teorija zavjere
A mi propqdamo zvog Ovih kad je vrijeme toplo-hlwdno kao sad i prosle godine isto u ova doba ,lik u majici izadje vani i prehlwdi se i hqdalj ode u bolnicu zvog prehlqde i ovi mu Naravno kazu KORONA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U novembru smo imali po 2000+ pa je sve normalno fukcinisalo i na kraju samo od sebe prošlo
Tačno, ovo je propaganda i opasna agenda.
Jeste 2000 ali od 15000 testiranih,sad 3k testova 1k zarazenih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi ovi brojevi su lažni! Da se svaki dan testira 5.000 ili 10.000 ljudi, to bi dalo donekle stvarnu sliku. Ovakvo testiranje: jedan dan 1.500 testova, drugi dan 2.300 testova, treći dan 3.100 testova itd., to je sve igra sa građanima kroz lažne slike broja pozitivnih, a kako bi plaćenici zločinačke Svjetske zdravstvene organizacije mogli ukidati slobode kretanja, rada, druženja i govora ljudi.
Prošla sezona skijanja, a? Sada se počelo više testirati, a?
Sin je izlazio u klubove, nisam se slagao sa time, i pokupio je virus. Imao je lakši oblik ali poslije šest dana ja sam dobio temperaturu, kašalj i ostao bez daha.38 dana sam proveo u bolnici i sada se osjećam tromo i loše iako sam dobio negativan test ali nisam više isti. Tko hoće neka razmisli, svakako na volju da li postoji ili ne
Koronavirus ne postoji.
Umjesto što narod mučite da nose maske po ulicama i naplaćujete kazne bolje vam je malo više da ulazite u kafiće, pogotovo u gradski prevoz, tramvaji, busevi itd puni jedno na drugo i djeca trebaju ići u školu u takvom prevozu.
Bit će i više, niko se ne pridržava mjera, što i sami možete vidjeti na ulicama i marketima itd. Samo kad zagusti ona se stavljaju maske, a da znate kako se osobe koje dobiju koronu pate i koliko dugo čekaju na pregled i kako se ophode prema njima, nosili bi maske i po kući.
Ne pridrzava se niko i u mom gradu i nema svako drugi dan po jedno ili nijedno. Toliko o opasnoci. Nego gledam da opet fasujem da mogu 3 mjeseca preko grane bez testa
Ko zadnji ostane neka ugasi svjetlo!
Od čega su preminuli?
Ne objavljujte vise ove izvjestaje, godinu dana , dosta je, dojadilo i Bogu i narodu.
Gdje su oni silni eksperti što su prije nekoliko mjeseci pričali kako smo dostigli imunitet krda i da je najgore iza nas?
I thinkS Zrinjski plej gud frst period!
Opet ce nas idioti zatvorit, opet u martu kao i prosle godine. Hoceli nam ovaj mjesec mart postati najomrazeniji ikad ?! Umjesto sto jedete govna po portalima, ne bi li se svijet opet sazalio nad nama pa nam kanuo koji milioncic. Jer ste vi gamad politicarksa sve pare razgrabili sebi !
Jel 15,3 kljuc u bravu ili?
Skoro 30 % zaraženih od testiranih. Lideri u regionu i šire. Lideri su svijetu .BA. Baš me zanima koliko će ljudi završit na respiratorima za tjedan, dva.
Zatvaraj sve dok se svi nismo zarazili! Nema lijekova, nema vakcina, bolnice pune, ljekari i medicinsko osoblje desetkovani... Srbija prva u Evropi po broju vakcinisanih od danas zatvara sve, a vi se bojite protesta hrabrih, otpornih na Coronu, željnih provoda???!!!