Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste vise...
Uvijek ista cifra,varira od 273 pa do 321 bar sam tako upratio :D
Jako se malo testira , mogu da zamislim kad bi se vise trstiralo bilo bi 1000 zarazenih svaki dan
Sljedeča dva tjedna su ključna
Zasto jos nije pronaden lijek za koronu: "Zato sto je profit od cjepiva neusporedivo veci. Patent na lijekove istice nakon dvije ili tri godine i poslije toga svatko ga moze proizvoditi, dok patent na cjepivo vazi "zivot cijeli"."
Ko još vjeruje u ove gluposti ?? Seljačka politika sa seljačkim narodom, fujjjjj stoko
Više od 2100 testova a tačno 290 ljudi,jedite govna više i vi i vaše cifre posrane
laz laz velika laz ja odavno prestao vjerovati u ove brojke do sad imamo vise zarazenih nego stanovnika u drzavi 😂😥😂
Zasto jos nije pronaden lijek za koronu: "Zato sto je profit od cjepiva neusporedivo veci. Patent na lijekove istice nakon dvije ili tri godine i poslije toga svatko ga moze proizvoditi, dok patent na cjepivo vazi "zivot cijeli"."
@bubica1234 pozdrav epidemioloze, doktore, naucnice ne znam sta nisi diplomirao ... jedina edukacija je ova sa klixa
Dok god EU bude pare davala ovim kriminalcima na vlasti za zarazene svaki dan ce biti od 250 do 350 zarazenih samo da znate, tako da ce ovo sa koronom potrajati jos puno puno mjeseci i najduze garant u Evropi a mozda i na svijetu, tako da budite spremni za hebavanje u mozak jossss punoooo dana mjeseci i godina
Uradjeno 2000 testova, a isto toliko ima dnevno novozarazenih, ako ne i vise :D... Dnevni broj zarazenih u Bosni je sada mozda na nivou 3000-5000 dnevno novozarazenih
@TriarchMezopotamija zasto je tako malo mrtvih onda?
E stvarno ne razumijem kako uvijek priblizno slican broj zarazzenih ?!
@Sintisajzer92 priblizan broj testova
Veceras u 20h na Z1 Kanalu u emisiji bujica gost je Dr. Srecko Sladoljev Pogladajte emisiju i poslusajte sta kaze jedan od vodecih strucnjaka na podrucju imunologije a uz to i dobitnik brojnih priznanja protiv korupcije! Mozda vas uspije doci do mozga pa pocnete razmisljati svojom glavom!
@Neetiketiraniiiiii Sladoljev, doktor koji je "otiša na kvasinu". Bujanec, ekstremni desničar koji prostitutke plaća kokainom. Odlična emisija će biti.
Juce sam pricao u jednoj skoli sa uposlenim. Uopste nemaju plan sta raditi ako se pojavi zaraza u skoli. Ministrica obrazovanja palamudi da ce se sumnjivo dijete odmah izolovati...i tu zavrsava pricu. Nema plan sta ce biti sa ostalom djecom u razredu, sta ce biti sa nastavom...
@preludezalude Pa izolacija cijelog razreda i osoblja koje je bilo u doticaju s tom djecom, nastava od kuće, i to je to. Što oni mogu više od toga?
Kako je izlječeno mozete li objasnit? hvala.
@el-weedo Ozdravili sami od sebe. Teško za shvatiti? Hvataš se za riječ, a znaš konktekst.
Skola pocinje i za ocevivati je da za 10-20 dana znacajno se poveca broj zarazenih. Nas Krizni stab i vlast nista ne radi na suzbijanju sirenja zaraze. Gledajuci broj stanovnika onda imamo ogroman dnevni broj zarazenih. To je kao da u Italiji dnevno ima 6000 novozarazenih.
A sta to druge zemlje rade?
@preludezalude Za 10-20 dana se broj zaraženih neće povećat, nego u 11. mjesecu kad djeca i svi ostali budu imali simptome prehlade.
6 × 14 000 $ super za nekoga