Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta brisete. erdogane je... ti pleme. nisu ti po turskoj ubijali idi širi bratstvo u armeniju nama normalnom narodu ne trebas nikako ionako nam nisi nikad bio od pomoci
netreba se u buduce vise nikad nadati da ce nam neko pomoci kad zagusti. tad i bratske zemlje okrenu ledza u to ne spada Iran. naoruzati se do maksimuma.
“Bratstvo i jedinstvo”... niko ga nije platio k’o mi u BiH
Ove sve slike treba poslati članovima Naše stranke i SDP-a svaki put kad krenu pričati o bratstvu i jedinstvu. Čim derper iz Naše stranke zine, odmah iza njega prikazati sliku probušene lobanje, koščica djeteta.
@srpski_vojnik Srbi su ginuli boreći se za zlo. To je kao kad bi neko žalio pljačkaše banaka. Ljudi su rušili državu, sprovodili etničko čišćenje, masovna silovanja, genocid. Šta me briga za njih.
Treba nadoknaditi sve srpskim kostima...
Jebemo vam pleme cetnicko!
@SarajevskiStriktno, ne oplakuj unapred zrtve misleci da su ''vase''.Mozda se srpske koje nisu pronadjene,a ima ih i u Potocarima,te ne pali se na guranje!
Ostavite kosti na miru ...... ☝️
DJIKANI su genocidan narod
@Simeon33 , kakve veze imaju Bosnjaci sa turskim zlocinima !? Upravo zbog toga sto tako razmisljate napravili ste nekoliko zlocina nad Bosnjacima. Vasa percepcija proslosti vec odavno nema veze sa istinom. Vi ste posrbljena vlaska gamad koja se uvalila u srpske zlocine, i najvise cete ispastati zbog toga.