Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak ništa bez Srbije.
Tako je smucalo nas narod kaze pascetu i turcinu nikad ne vjeruj
Muslimani, balije su hrvati u malom...ono sto su hrvati uradili na celoj teritori RH, to su muslimani, balije uradile u Sarajevu...i sta je se danas desilo???... desilo se to da je danas sarajevo najruznij grad na balkanu, samo zato sto u njemu nema Srba, tamo i bosiljak mirise na loj...nesumumnjam, necu ni da pitam, za vas su i za to krivi Srbi.
sarađivat sa genocidnom državom smrdijom je pripremanje genocidaša da nas lakše ubiju iznutra
ne boj se ljiljane..sto te panika hvata...pa i srbija voli ljiljane :) a i nije to "ona" srbija...ova je neka sasvim druga ,preko koje ce ruski,americki,arapski,kineski i ostali kapital stizati u ovu nasu napacenu regiju...glupo je ratovati kad ekonomski mozes vladati zar ne? :)))
Kad se samo prisjetim, kako smo lijepo saradjivali od '92 do '95. Oni nama poslali JNA sa svom pratecom opremom, ako si tad bio musliman bas si se lijepo provodio. Ali danas smo bosnjaci pa mozemo saradjivati, nema vise muslimana. Bosnjaci vode muslimanski narod u propast, a mozda i u nestanak. Nikolic je rekao Republika Srpska je drzava, Ionako svugdje po svijetu otvaraju svoja predstavnistva? Imal gdje predstavnistvo u svijetu koje predstavlja Federaciju BiH? Zasto njima sluze ta predstavnistva? Hoce li se JNA vratiti u Bosnu i Hercegovinu? Konj ne skace, nije bosnjak, hej, hej, hej.
koji paradoks, vojna saradnja sa agresorima,umjesto da prekinemo svaki kontakt sa njima i sami jacamo svoje vojne kapacitete. Nego smo mi prihvati naredbu Obame koliko pusaka smijemo imati,koliko tenkova i to je to. Cuvajte u magacinima oruzje trebace.
Samo se budala moze puskom boriti za ovu propalu zemlju, a pametni ljudi ce otici odma
nisam u toku...je li klix cestitao rodjendan republici srpskoj???
Ma ovo je supljak! Ministar je otisao da "obavi razgovor" sat ocekivati u slucaju bilo kavih pretenzija na nase teritorije u buducnosti!
srbija polako dovodi u red ove balkanske vukojebine i stvara g6 :)
prokleta servija nesmije da pisne ... ponizava je svak pocevisi od rusa sto joj pod prijetnjom neda da kupi ne-rusko oruzije ... svi je karaju na sve strane pogotovo oni sa kosova
:)...rusi je tako ponizavaju sto joj napravise najjacu rafineriju na balkanu i najvece skladiste plina u evropi???...dao bog da tako nas oce ponizavati :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dovedite ih ovamo da ih pokoljemo u Butmiru.............svakako ima klaonica na poljoprivrednom dobru
Popusi li se sta omere