Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto mu Srbija sudi pa oni nisu ratovali u BiH ??Ili pak jesu!
Od fasisticke drzave kao sto je Srbija nista dobro balkan se nemoze nadat samo nekom novom ratu teroru kao sto su proizvodili 90tih i sad nastavljaju nad neduznim patriotama BiH kao sto je gos.. Jurisic koji je stao u odbranu domovine od barbara i cetnicke bratilje, optuznica stoji na presretnutom razgovor koji je Jurisic prenio; NA VARTRU ODGOVORIT VATROM to nije kaznjivo djelo ni u jednoj zemlj civilizovanoj na planeti al u fasistickoj Srbiji jest gdje je glavni covjek fasista Vucic.Sada su poceli kopat po nekim svjedocima koji se cudom samo javljaju sa izdravanju kazni iz zatvora.
E a da smo fino odradili tuzbu protiv srbije i crne gore za agresiju sa pismenim predstavnicima ovakve se gluposti ne bi desavale. Srbija dakle ima veze sa sa desavanjima sa JA kolonama a ne sa politickom i materijalno tehnickom pomoci snagama Karadzicevih Srba u BiH! Jel iko osudjen iz Hrvatske za napade na kasarne ili kolone JNA il np napadima Nato-a na Srbiju 98? Nije ni ti ce jer sa jakima se ne zayebava. Nista nego napraviti par optuznica i poslati u Beograd. Dobrica Cosic je bio predsjednik u toku agresije pa i vise od toga. Novinari kao i njihovi poslodavci nikad nisu odgovarala za sirenje lazi i neistine u svrhu stvaranja medjunarordnoh nepovjerenja i mrznje. Nazalost nasa drzava i oni koji nas predstavljaju nisu sposobni ni za sta osim najest se janjetine i gradjevinskih poduhvata za svoj i interes svoje familije.
mihajlo momce zar ti mislis da su srbi u hrvatskoj i bih drzali teritoriju zahvaljujuci svom junastvu? mi koje su rokali pamovima i patovima, tenkovima helikopterima i avinioma Jugoslavenske vojske znamo koje izvrsio agresiju. svakao i da je hrvatska izvrsila agresiju al to nije za ovu temu.
Ilija nije HDZ, a ni SDA. U prevodu : "ko ga hebe". Nek ti je Bog na pomoći Ilija, ako ga ima.
Nadam se da ce gospodin Jurisic konacno biti oslobodjen svih optuzbi! Boze pravde -Sude pravde !
Ilija, ti si Bosna i Hercegovina, sretno sa dušmanima!
Ratko Mladicu ti si nas REPUBLIKA SRPSKA !
*ebo te on u VRH guzice!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja dobrih svjedoka...nadam se da Ilija nece biti u BG....ne znas s njima nikad...