Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija naručuje za sebe a RS za sebe. Svi znaju da je država pravno podjeljena ali nikako da im pređe preko srca to reći. Zato kod nas sve stoji. Jer se ne živi u realnosti.
Sto to kupujete kada je korona kao gripa ???
Sve po marku, sve po marku biraj biraj biraj!
nema vesti da je danas sleteo iljusin iz moskve na aerodrom pukovnik milenko pavlovic u beogradu pun opreme za borbu protiv korone.u sledecih 48sati jos 10 aviona treba da dotera pomoc u srb.sinoc su vucic i putin razgovarali telefonom.dolaze i ruski lekari.hvala ruskom bratskom narodu i imperatoru putinu.
@gooUser1585675518 a zasto je bila vest pomoc iz uae,kine i vucic barem jednom dnevno
@gooUser1585675518 zabole vas dusa.ovde masovno kmecite sto je UAE donirala pomoc CG,srb i hrv a vama je izgleda spremio veliku ku......u.
Je li Prointer isporucio?
U zemlji napustrnih stanista, citavih sela, naselja, praznih skola i ini krovova praznih, placamo satore po 500 km po m2. PS. Arapi nam zavidne na raskosi.
Poljske bolnice su iz valjda iz Poljske
Gdje da skinemo aplikaciju?
Hvala Bogu da malo rastertite doktore u Sarajevu.