Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRSKA BRACO SRBI! DA NAS ALIJA NIJE NAZVAO "BOSNJOOOCI" SAD BISMO IMALI RESPIRATORE, ALI KRIMINOGENA SDA NE BRINE ONI UVIJEK MOGU U TURSKU NA LIJECENJE!!!!
@gooUser1571490933 Zivio Alija i Bosanska Armija,Zivjela Bosna !!!
Hvala Kinezima, Emiratima i EU, sto su pomogli Srbiji. I Srbiji sto je na vrijeme zavapila za pomoć, prijesednik koji je od ismijavanja virusa, došao do plakanja. Naši ne vape ni ne mole. Testova je bilo dovoljno za njih. Narod neka je umirao i umire, radi ne testiranja. Hvala Seki sto nam je govorila i stavljala biborde, da joj vjerujemo. Smrt je brza, ne bas laka (kako je zena umrla sa Ilidže).. Hvala sda, df, sbb, hdz..
Jedan napisa: "Genocidna na aparatima!" Spadose mi cipela od smijeha!!! Cuj cipele, carape za po kuci, nigdje ne idem!!!
Ovo je sve moglo hladno u kombi stati al mora se to uvelicat KAMION dosao i dovezao...sve je to super i hvala ali kad bolje sagledas sama politika i licemjerstvo
Do kad ce ovi biti na grbaci poreskih obveznika Srbije! Stvarno sirotinja ova rs kad im i jadna srbija u svojoj bijedi i kadu mora pomagati jebenim maskama i naocalama, zamisli onda kakav je rs jad i čemer
Mi smo stvarno jadna zemlja. U jednom dijelu predsjednik države i premijer dočekuju jedan kamion pomoći u kojem se nalazi samo jedna paleta. U drugom, stranka koja je na vlasti kao nešto predlaže šta bi vlada koju ona vodi trebala uraditi, a u suštini ništa ne rade. A narod slavi svoje i raduje se nesreći drugih. Katastrofa.
To je samo cijena jednog sata (ili puno manje) struje koju Srbija otima iz Bosne.
RS ce za koju sedmicu imati preko 1000 respiratora, a cijela FBiH i dalje 144... Ja ne mogu da vjerujem koji nivo neozbiljnosti vlada u FBiH - OVO JE NEVJEROVATNO!! FADILE SMRADU PODHITNO KUPUJ 5000 RESPIRATORA DO KRAJA SEDMICE I 3 MILIONA TESTOVA !!! JESI LI CUO ?!?!?!?!?!?
Malo traziz,mozda 5005 respiratora treba.
Cim se zavrsi sa koronom RS ce iznajmljivati respiratore prezivjelim sarajlijama povoljno kad pocnu aero-zagadjenja
Đe brasno
Tri su hapili od Crne Gore,znači komada7.
Toliki kamion a tako mali paketic. Jucer rekoste 4 respiratora im poslali, danas 10, a sutra cete reci 30.
Bokte sad Banjaluka ja mislim. ima vise respiratora nego cijelq fbih???? SMRADE FADILU PODHITNO KUPUJ 3 MILIONA TESTOVA I 5000 RESPIRATORA JESI LI CUO?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!
Bokte sad Banjaluka ja mislim. ima vise respiratora nego cijelq fbih???? SMRADE FADILU PODHITNO KUPUJ 3 MILIONA TESTOVA I 5000 RESPIRATORA JESI LI CUO?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!
koji kokošar ovaj đikan vučić prvo pijukana qre turcima i kinezima a onda glumi nekog humanitarca ,a ovi đikani ovamo svršavaju misleći da su jaki
To nije medjunarodna pomoc jer je usmjerena samo jednom dijelu. Medjunarodana pomoc se rasporedjuje na cijelu zemlju.