Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ici u Rusiju,rece Dodik da se pravi auto put Moskva-Peking,pa tu treba milion radnika.
Narod bez pameti treba samo dobro upregnuti :D
Narod krezubi bez pameti treba prvo zubaru odvesti,da moze zvakat' hranu i da se ne vadi na zubobolju,pa tek onda upregnuti.Produktivniji je!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kao prvo, glupo je postavljati pitanje "zašto mladi odlaze iz BiH?" A, kao drugo, reći će vam da ostanete, mada ih boli ____ što idete! Znači, idite!
Kaze meni Bake, Nema sine sadake. Na bausteli ces da rintas, Il ako hos da raji printas: Letke za preidzborne reklame, Al molim bez galame! Reci mi Halide,hocel me krenut,ili nece? I imal ovdje za mene te proklete srece?
Dobri moj Werthere "Sunce tuđeg neba, neće vas grijat k'o što ovo grije!", prejaka je ova rečenica, ali, ovdje već odavno nema 'sunca', haman pa Sibir!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
kome je do zivota u genocidnoj tvorevini zvana "Republika Srpska"? Na svakom koraku masovne grobnice i dokazi o zlocinima "srpskih junaka". Kad tad vratice im se to isto zlo koje su im ocevi pocinili.
Nemojte imati dilemu: idite i nemojte nikada doci. Bice lakse ovoj zemlji da po njoj ne hodaju izdajnici.
dodik je pokupio nafaku mladi banjalucana
Draga djeco kod kuce je najljepse ako se zelite boriti za pravnu demokratsku drzavu i stvorite zapad na svom ognjistu ali tada morate svatiti da ne smijete presutjeti nikakvu vrstu kriminala,nepravde...morate biti glasni i jasni u suprotnom pakujte torbe i put pod noge sto prije to bolje jer cekanje da nam neko drugi napravi funkcionalnu,prosperitetnu drzavu necete docekati za zivota.
Mladi odlaze i sto kad se zaposle, neko ih tlači za 500 KM sedam dana u sedmici po 12 sati... bolje onda da rade 12 sati u Njemackoj cisteci WC i zaradice za godinu ko manager u Bosni za pet godina
To nije tacno da se moze u Njemackoj tako lahko nakupiti love. Lakse u Bosni zaraditi kad vidim kako opusteno Bosanci rade!
Nebrani vam niko preko Drine....! https://www.youtube.com/watch?v=A3BWS-21eHU
Da su pametni več bi zdušili...
Nema dileme EU, kao da je ikog briga sto ih vi pitate. Oni vole kad je pamet vani, jer se ne sbalaze kada ima neko pametan tu. Onda koriste silu
Idite djeco draga, bolje je raditi za 2.000 EUR-a bez škole, nego sjediti na birou džaba...
Samo da vam kazem... "Should i stay or should i go"
Jadi mladog štrebera.
Pa dobro sada.. Ipak je Kosinus trigonometrijska funkcija koja se za neki kut definira kao odnos duljina hipotenuze i pripadajuće katete nad njime konstruiranim pravokutnim trokutom.. Ako te zanima sinus,to ti je Sinus je trigonometrijska funkcija. Klasično, kutu α pridružujemo vrijednost sin(α) tako da nad datim kutom konstruiramo pravokutni trokut. Vrijednost sin(α) tada je jednaka kvocjentu (omjeru) nasuprotne katete i hipotenuze. No, kako je zbroj kutova u trokutu jednak 180°, jasno je da je takav pravokutni trokut moguće konstruirati samo nad šiljastim kutovima (kutovima manjim od 90°). Stoga se ovakva definicija sinusa može upotrijebiti jedino za kutove manje od 90°... Sto se tice arkusa to ti je inverzija sinusa...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)