Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixovci dosli na posao.
hranili lajkove
evo juce baja prica o uniformama a Raja se gusi u poplavama... Gdje su opsezne akcije sprijecavanja ovakvih situacija, gdje su radovi na koritima rijeka, gdje su napravljeni nasipi, gdje su zastitne mjere ? ? ? Narode narode narode
Dok kvazi-nacionalističke, klerofašističke i moralne hijene sa prostora balkana frfljajući pršću iz poganih usta te prosipaju mržnju, priroda im uzvraća ud-arac! Naravno troglave-tročlane-tronacionalističke sva tri naroda!!!!
Kažu da je 2014. u vrijeme najvećih poplava u Informeru ili tako nekom sličnom novinarskom smeću izašao naslov "Vode iz Federacije poplavile Srbiju!" A npr. prethodno navedeni toaletoid Informer je jedna od 4 najčitanije novine u Srbiji, tako da nas ne čudi kako li tek razmišljaju ovi iz RS. Oni će i za ovo reći da su krive balije, samo da bi dobili dodatnu policiju i vojsku.
Brine me kakva je situacija u Obrenovcu!? Jesul tamo djikani na drvecu??
dodik umjesto sto sere pricama o otcjepljenju i nacionalizmu bi bilo pametnije da se pobrine za ugrozena podeucja i da pomogne ugrozenom stanovnistvu ili ce opet srat da su ove kise donjeli ovi iz federacije ljudi moji dobro pogledajte vlast koja vas nas vodi njih nije briga za narod njih je jedino briga za njihove guzice mjenjajte vlast
Krasno! Ova nadolazeca voda u Celincu i Laktasima covjeka raduje...sad srbujte!!
ovo vam je kazna od boga jer ste losi ljudi. samo znate da tracate i ponizavate druge. Sad ste u istim govnima i muslimani i srbi i hrvati. vidjecemo koliko ce vam drzava dati love da sredite potopljene kuce.
posjecena suma, ne sredjena korita rijeka, nepostojeci nasipi, nedozvoljena gradnja PA DOKLE VISE MOJA BOSNO ????? DOKLE VISE ?????
Ovo važi za sva korita bh. rijeka: Kad zaostali narodi BIH prestanu deponirati mrtve konje i krave, veš mašine i frižidere, flaše, autodijelove i ostalo u rijeke, kad nesposobni opštinski, kantonalni, entitetski i državni političari budu radili u interesu ove države, pa samim tim i entiteta, tek onda možemo očekivati pomak.
nisu oni nesposobni. nesposobni bi radili nešto pa umjesto uspravnog zida uz obalu napravili dekorativnu šupljikavu varijantu. ovi ne rade ništa.
Na kostima i grobnicama napravljena očekuje veće belaje
jebeš poplavu, živjela Republika Srpska
@julius glupsoni, pišem ono kako misle u RS-u Nek mi imamo RS pa nek voda sve nosi...ali glupani ne kuže ironiju
Nešto kontam jutros, da nas hoće sve potopiti i uništiti. Čista obraza mislim da smo zaslužili
Kad su poplave u pitanju, sve se je svelo na uzimanje para od EU za pomoc poplavljenim podrucjima i onda se kasnije za 50% novca gubi svaki trag. O sprijecavanju poplava, uredjenju korita tokom ljeta...nema govora jer se nema para. Bake uziva u ovakvom vremenu.
Bitno je da Vucko nabavlja ratne dronove...
sve po sirotinji :(