Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9.1. - jedini dan kada se Bosnjaci pozivaju na presude Ustavnog suda.
Pa zašto bi Srbi poštovali odluke Ustavnog suda kada to ne čine ni Bošnjaci, konkretno u slučaju izbornog zakona. Pa nije Ustavni sud = Švedski stol pa da uzme ko, šta mu se sviđa. Na stranu sad, etnička mržnja, stranački torovi i sl. ali realno kada bi Srbi dopustili da im se istopi ova široka autonomija, koju sada imaju, Bošnjaci bi im za 20 godina birali "Željka Komšića" i nazivali ih nacionalnom manjinom.
@ken parker Pa to će se neminovno i desiti u budućnosti. Srbi će uskoro i postati manjina. Ne razmnožavaju se, a i odoše.
Jadovi jadni, ima da vam sledeći put sravnimo Banja Luku. Fute!
Srecan Rodjendan Republioo Srpska..
@Misterx Srecan Rodjendan Republiko Srpska
Normalno da ce slaviti dan kada su poceli ubijati i cistiti teritoriju... sta mislite da su se promijenili, Opametite se, da vam se opet ne bi to desilo.
Nemate pojma kako se zabavljam i smijem vašim komentarima. Koliko samo mržnje i nemoći isčitavam da je to nevjerovatna. Ali ipak vi tu ništa ne možete učiniti, mi slavimo i slavićemo svake godine još jače i grandioznije. A vi se samo možete gušiti u svojoj nemoći i mržnji, mržnja nikad nije jača od ljubavi i uvijek se po pravilu kao bumerang vrati onome ko je upućuje.
Ovo je jedini dan u godini kad se bilbord nacija poziva na ustavni sud bar taj dan poštuju zakon i opet im srbi to omogućili.
Zasto vojska BiH i nadlezne institucije ovo dozvoljavaju? Zasto vojska ne upadne i sve pohapsi?! Je li ova drzava rekla da je neustavno? Zasto se tolerise ovaj bezobrazluk? Upasti i sve koji ovo obiljezavaju pohapsiti i u prdekanu!!!! Pa nek onda opet slave, genocid nad Bosnjom koji cuti i dan danas!
@shazam24 Koja vojska? Ne budi smiješan, koji će to Srbin iz vojske hapsiti Srbe u BL? Imaš li ti mozga išta u glavi?
Ja mislim da su Hrvati krivi sto rs.slavi dan rs a.
Sreca pa je ovo jedina odluka ustavnog suda koja se ne postuje
Privatna zabava Dodika za narod na prosjackom stapu,borci tzv rs kolika su vam primanja,a kolika su dodikova
Smradovi balinskii reže samo...pa Alija vam je potpisao 1995 ovo i u čemu je problem..ovo je legalno i priznato i to je to..!!!!
SIPA NE RADI svoj POSAO!!
Mislim da bi bilo najbolje za portale i novine kad ovakve stvari nebi uopste objavljivali.
Molim Boga dragog, da što prije uđemo u NATO i da se ovaj cirkus oko ovakvih i sličnih dešavanja jednom zauvijek okonča, da se smanje tenzije i netrpeljivost i da jednom Dodik dođe na tobe i shvati da je život samo igra i zabava i da ne treba smatrati da će ovdje živjeti vječno, nego da čovjek ne zna kada će umrijeti i da treba ostaviti iz asebe ljudskost, dostojanstvo, pošenje, poštovanje i karakter! Živjela Bosna i Hercegovina!
@mojmoj Čim udješ u NATO moras dati podrsku deratizacije jadnih Palestinaca ubijanju LIbijica,Sirijaca i sl. Bošnje to jedva čekaju.
Šaka jada.
Kako su smiješni ovi srbi iz rs nema ih ni milion a oni paradiraju kao oni su sila neka hahahhaha.