Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI SU REZULTATI SVIH OVI HAPSENJA,,IMA DOKAZA,,IMA LI PARA,,GDJE JE LOVA ,,JEBALA VAS SAMO HAPSENJA I IZJAVE,,DAJ KONKRETNO STA STE URADILI,,,PUSTI HVALISANJE,UHAPSENI SU TI I TI,,,
Ljudi moji pa mi nismo ni svjesni, koliko je ta prokleta korupcija uhvatila maha - zar je moguce da je ovaj nas narod toliko glup i zatucan - da svjesno vode cijelu drzavu u propast.
Kako mu je ima ? ŠEFKIJA ! Da nije nedavno uhapšen hrvat Damir svi uhapšeni Bošnje !
U akciji "Rampa" uhapsen radnik parkinga 😁😁😁
Kad ce akcija Donjeck Mekticu i Perice..
Opet neki Bošnjo iz treče lige i ruke u uzimanju, zasmetao nekom sa autom ili kućom ili mu žena upala u oči, zavist je kod Bošnja pravo čudo, nauka. Čitava ta Uprava počiva na interesnim kombinacijama gdje je Đakula glavni Bos, ko nekad Kemo Čauš igrač od Gumene glave iz Rogatice
Ima li ime i prezime , znaceno jeli lopov
Prvo male miševe pokupit, a pacovi će doći kad mali propjevaju..
Ja mislim da bi Crnadak kao ministar vanjskih poslova trebao stupiti u kontakt sa ostalim EU zemljama za prijem uhapsenih jer ovim tempom hapsenja a bog zna koliko je jos potencialnih ubrzo nece biti vise mjesta.Kako cuh juce jednu catsijsku da na jednog obicnog gradzana dodzu 3 sumljiva pa kontaj
Ovoj državi mogu pomoći samo kožni mantili...da pokupe ove lopove što na krvi radnika i boraca zgrću bogatstva..Samo goli otok pa bar bio i na Jablaničkom jezeru..
KAd bi sada imali para koliko imamo hapšenja, ne bi nam trebala tranša MMFa. Ma kakva tranša, CIJELI MMF ! Dedera ospauljite se , uhapšeni imaju pravo i na odštetu ako nisu krivi a sada su svakao na skrbi društva.
zatvorite idiota koji daje ova idiotska imena ovim akcijama.
Nije to nista po ostinama kad neko gradi zgrade direktor poreske dobije stan gratis a resto mu ona sredi da plati za cijelu zgradu upola. imacete vi jos njih stotine hapsiti sto u RS sta u Federaciji. Mislim da trebate poceti cesljati i po RS.
Pa ima li iko pošten u ovoj državi? Having said that, kad ga puštaju? :D
Ime i prezime ?
Abdurahman Kurtovic