Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi bilo ispravno da se obustave masovna okupljanja u vjerskim objektima. Molitva se može obaviti i kod kuće, ako ne postoje sigurni uslovi, a trenutno je situacija rizična. Hajd' budite pametni za promjenu.
Realno si ti konj,da oprosti ova zivotinja
@Miles Dyson Histerija, od Korone napraviše kugu savremenog doba, mislim da je žalosno u kakvoj eri medija živimo, žive od panike i histerije koje podizu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jbt, nisu dezinfikovali škole, a džamije jesu. puuuu jbm ti državu
Pa valjda treba zatvoriti i crkve i dzamije ako se skole zatvaraju
Kome smetaju džamije ,crkve ,neka se svatko moli na svoj način, a oni koji ne vjeruju u Boga,ne morate raditi sprdnju,nije to lijepo.
ako ste srbi i ne idete u dzamiju onda imate vece sanse da prezivite virus zbog gena? pitam za havera
Prvo sveži kamilu pa se uzdaj u Boga.
Vjernici tvrde da je sve ono što se dešava na ovoj planeti božja volja. A onda postavljaju gromobrane na džamije i crkve? Evo sada dezinficiraju "božje kuće"? Izgleda da se plaše smrti? A zbog čega? Zar se plaše ići tamo "gore" gdje ih čekaju rajski i dženetski vrtovi, gdje će ih raširenih ruku dočekati njihovi umrli predci? Nešto ne štima.
U 36 sarajevskih džamija izvršena dezinfekcija zbog koronavirusa --- NIsta hodzin dvometarski zapis, nista rukja, nista salijevanje strave, sveta vodica, Torabi i slicne karafeke 🤣🤣🤣🤣🤣🤣? Bas dezinfekcija dzamija a sutra ce valjda opaliti i po crkvama 🤣🤣🤣🤣🤣🤣??
Na kasabu od 270000 stanovnika 36 dzamija!? Nema sta pravo multietnicko
@khamis imali ih mi i 360 samo zbog takvih kao ti
Sto se mene tice imaj ih po dvije u svakoj sobi. Apoteka , kladionica, pekara, crkva, dzamija ... sve za nepismenu sirotinju. Podrinje, Sandzak ili neka vukojebina oko Sarajeva?
Niste trebali, peru se oni svakodnevno po 5 puta
Ili, ako fercera, drzite ih otvorenim i hajde pustimo Darvinovu teoriju da odradi svoje...
Sta ce im to pored vjere u boga? 😂 Tamam da se rijesimo manje inteligentne populacije.
Zatvorite ih. Dž.Š. bi odobrio. Upalite RAI Uno i prestanite lupetati da je 'ovo sve ko gripa'...
Pa zar ih do sada nisu dezifikovali?
zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju, čuvajte se dove kome je nepravda ucinjena.amin
dezinfekcija , svega i svacega , vjerskih objekata , obaveznao jer tamo je porijeklo zaraze
nema dove protiv korone,