Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete se poimenice izvinuti, toliko imate gledalaca :-D
@SelamIzPodrinja Osoba koja je priznala RS 1995. ? Izdala RBiH 10993. ?
@SelamIzPodrinja drugPero je bio u rovovima dok je on bio sa sinčićem u trezoru. Jeo konzerve dok je on skupljao vreće zlata. Trebam li dalje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Meni se ne treba te izvinjavati, jer me crteži Filipa ne vrijeđaju i puna podrška Enisi i njenom gostu. Dole mafijaška SDA uprava tv Sarajevo.
ponjamke se rahmetliji na sred mezara.....sloboda izrazavanja je osnovno ljudsko pravo stoko vehabijska mladomuslimanska papanska.
izrezati ce vas talibanski teroristi ko oni u francuskoj ne pljuj svetinje dali su bosnji 18% drzave u kojoj se nista ne pitaju mimo hrvata koji su ravnopravni narod kaze komsic katolik a dodik pravoslavac dva hriscana a jedan balija svuda krst samo na 18% mali poturceni bivsi hriscani
lik nije kriv, on ima svoj pravac umjetnosti optwrecen sa prosloscu a svakako djela covjeka ma cime se bavil odrazavaju njegov odgoj i kulturu ... umjetnost je iznad toga .. ako kroz umjetnost i kreacije nekog vrijedjas, siris mrznju nac. rasn. religijsku itd, ismijavas i sl. onda je to ogledalo tvog stanja i kucnog odgoja i dokaz da si kreacija djavla i zla...
Sav je problem u percepciji, odnosno u sintagmi "neprihvatljive za javnost, odnosno naše gledaoce." NAŠE gledaoce
Ovo je samo pocetak djelovanja nase stranke koja ima zadatak da sve sto je bosnjacko i muslimansko ocrni i zabrani. Ovo ide i na cast pojedinim bosnjacima koji se predstavljaju kao patriote a zbog svoje fotelje pustaju ovakve stvari.
Kod nas ni mrtve ni zive ne hebe niko nizasto,..
A ko gleda taj rv sa ?
Nisam shvatio sta je tako "gadno" bilo u emisiji i na karikaturama, ali pretpostavljam da je satiričnog karaktera, pa nemojmo ispadati veci primitivci nego sto jesmo, i pokazivati da ne kontamo satiru i šalu, prije svega na svoj račun!!!!
NEK SE SVAKO ŠALI NA RAĆUN SVOGA ČAĆE I KOMPLETNE FAMILIJE , PA ĆEMO TO RAZUMITI KO SATIRU, AKO MU I ONI DOZVOLE . ČUJ SATIRA,
Posebno izvinjenje upućujemo porodici rahmetli prvog predsjednika Predsjedništva Republike BiH Alije Izetbegovića zbog prikazane ilsutracije, kojom je na degutantan način ismijan njegov lik i djelo, kao i svim građanima BiH"
Jasno je o čemu se radi. Znate li vi koliko čaršijanera ovako opsuje uz pivu i cigaru svaki dan? Čovjek je samo koristio "bogat vokabular" lokalnog stanovništva i stavio u jednu situaciju svakodnevnice. Nije lično vrijeđao nikoga.
Filipe, y e b a j e m ti familiju kuršćansku, posebno djecu u familiji, zatim wcrkvu u kojoj si se kurstio, zatim sve kuršćane koji su u tu wcrkvu dolazili, zatim sve kuršćane koji misle kao ti
Jedini je Zlatko Topcic prodrmao ovu televiziju, otpusteno nekoliko desetina SDAovaca, dovedena HD, nije bilo Koldzine i Efendiceve njuske, ali dodje SDA dzumas Resic i u rekordnom roku usra sve, bravo SDOOOOOO
Na celo te upropastene televizije treba postaviti nezavisnog covjeka, kojim niko ne moze upravljati a ne Efendiceve pijune poput Resica i slicnih anonimusa
@OOOOOOOO ne kontam kakav ti je to argument, sta si htio reci, sta teleca noga??? covjek otpustio visak radnika i naravno da ih je opet puno jer su ih ranije uprave pozaposljavale na stotine, i vraceni su dugovi za njegovo vrijeme, TVSA pozitivno poslovala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Novoj vlasti u KS preporučujem da jedna od prvih stvari bude potpuna rekonstrukcija TV SA. Uz RTRS i TV Vogošča, to je najrežimskija TV koju znam.
@ahiley nabolje da se ugase
SVE , BAŠ SVE TV KUĆE SU REŽIMSKE ! U BIH U SRBIJI U HRVATSKOJ ...
Sve dok se učinak Alije Izetbegovića ne sagleda realno i objektivno, Bošnjaci će kao narod da lutaju kao "guske u magli". Imao je Alija dobrih, ali i loših strana. Neke stvari nikad nećemo saznati, a neke njegove poteze je nemoguće procjenjivati jer ne znamo šta bi bilo da ih nije bilo.
Možda, ali to za nas neće Filip raditi, a kad bude rađeno, bit će na nivou monografija a ne crteža lišenih svakog ukusa.
Tako je enisa, samo ostro!! 😁
ENISA POGRIJEŠILA SI I IZVINI SE NARODU I NEDOZVOLI VIŠE NIKOME DA SE IGRA SA TVOJIM RENOMEOM KOJI SI GODINAMA GRADILA.
Da li se TVSA ovako upalila kada su prozivali ljude sa sjednice / sastanka o kodeksu oblačenja na Univerzitetu?