Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogide general od zlocinacke ruke..
@MiloradIzetbegoni praljak i njegov okot su imali milione ne lupaj gluposti
Kažu da mu je Čović prenio u anusu kad mu je išao u posjetu u Hag. Ko bi znao, Hrvati vole egzibicije koje uključuju anus.
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Sta je rec ironija, zove se slobodan a ubio se da ne bi lezao u zatvoru
Ovu sliku kad gledas mozes samo reci, Konobar! donesi duplu xD
Ima Veleža, ima Starog Mosta, nestale su ustaše k’o i Herceg Bosna
bolje da je kuravu kakvu dobru prosvercovao
Covic mu dao, rekao da mu je to za smirenje haha. Covicu je draza politika od rodjene djece.
Daj sklonite više ovog usranog zločinca.Gledam danas neku seriju i neki tip pije vodu iz čaše a ja čekam da padne mrtav.Toliko ste mi napunili glavu sa ovim govnetom od čovjeka.
Znao je on da ce njega neko drugi roknut kad izadje..
To su generali, u ratu zajebani nad civilima a na sudu pi**e!
trebali su mu dati noz neka se zakolje kao sto je klao nevine ljude!
J... ti Goering mater fasisticku.
Bez obzira na vjeru, nacionalnost i strane na kojima smo bili u ratu, u Hagu smo bili samo profesionalci. Tu rat prestaje, tu smo vojnici......... Vi ste i u zatvoru bili ljudsko smeće, kakvo ste bili i u ratu.
Strašno je volio Halida Bešlića i onu otrov mi dajte da ga popijem živjeli
krmcina se prepao jer istina boli. Qurac sto njegovi sunarodnjaci kazu zbog nepravde. Istina konjino, samo si trebao da se jos napatis.