Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Antivirus koji je svak imao instaliran, a da nije bio ni svjestan da ga je instaliro.
Ma ludjak bio, kad se sjetim onog videa njegovog sa 'uputstvom' kako obrisati antivirus i cita komentare korisnika, video na kraju pun kurava i kokaina. Ko nije nek pogleda: https://www.youtube.com/watch?v=bKgf5PaBzyg
Coek nema veze sa tim antivirusom vec 20 godina
Ma nemate pojma kakvih ljudi ima po svijetuuuu ovaj je samo mala macka za one sa vrha
So long friend... It's been a pleasure working with you.. Till we meet again
John McAfee: Anti-virus creator found dead in prison cell. Ovako je objavljeno na BBC-u. Da li ce reci antivirus ili antivirusni software nije bitno. Ali sada ce ostali reci da i BBC grijesi, ma najpametniji smo... Kao kada bi ispravljali covjeka sto je napisao porsche, umjesto porsche automobil.
Antivirus ne postoji, postoji antivirusni software. Isto kao da antibiotik nazovemo antibakterijom. Svaka čast za novinara.
Lakse ces proci za ubisvo u USA nego ako neplatis TAXu...Goverment ne oprasta niti jedan dolarcic...
Ideali su za hrabre.RIP..Zanimljiv zivot si imao, nadam se da nije nasilna smrt.
BitDefender najjaci antivirus guglajte i vidjecete !!!
fodil_nov_defender najjači corona antivirus
Istekla mu free sesija,od sada pa nadalje 7.99$/mj HEHE
RiP
RIP
Istekao trial period
E jarane, zao mi je. Prvi moj PC i jedan od prvih antivirusa si bas ti bio, a ni saam nisam znao da je to prezime... Nije me zanimalo pretjerano. Zao mi je.
Gledao sam dosta dokumentaraca jos prije o njemu i sta je radio imao svoju privatnu vojsku na Belizu,meth lab itd.Naravno nista cista posla tako se zavrsi na kraju
Nije meth lab.. Nego je radio eksperimente sa novim supstancama..
Covjek je kapitalistickicfreedom fighter.. Cheguevara na yankee nacin ✊
Bio je on mrtav vec jednom.. Isto kad ga je trebalo isporucit 😆
Najgori anti-virus ikada. Kasperski isto sa njim