Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni bi da rade i da imaju plaće? To ni Baka nema, žena ga izdržava. Izgleda da joj je dopizdio, drži se za pi... Tobejarabi!
uh jaka im satnica 2,5 KM 20-ak maraka dnevnica sto ne moze dobaciti 600 KM mjesecno, pa kako onda prosjek 1024 KM? 2000 uposlenih? Najniza plata im 535 KM? Kaze da rudari krampom iskopaju 700-800 tona dnevno sto je 35.000 KM minimum ili milion svaki mjesec nakopaju rucno i bez troskova goriva i mehanizacije cistih milion zarade i onda imaju blokade racuna, plate 600 KM pa kako vam to polazi za rukom da mi je znati?
Ne serendaj.
Sniziti satnicu politicarima na nivo satnice rudara. Vrlo brzo poslije bi i rudari vozali audije. N
Sve političarske bonuse , dodijelit rudarima !