Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su ti protesti u zemlji u kojoj za cilj imaš samo da se zadovoljiš oskudnom državnom sisom. I oni iz 2014. su trebali nositi naziv "uhljebi me". Protesti za cilj treba da donesu neku definiranu promjenu, a ne da ti bace kosti da glođeš pa onda opet sljedeći mjesec imaš problema.
divi ,divi ambijenta .. sve zahrđalo , u rupe nasuli kamenja ..wtf a ovi dobili januarske plaće , ne znaju da će za koji dan mart .. možda su dobili magičnu kartonsku kutiju u kojoj se nalazi 1l ulja, paket riže,makarona i tops od agrokomerca ?!
Husinska buna je ocigledno zaboravljena, rudari su se jeftino prodali, nisu ni rudari sto su nekda bili! Nije vise niko krenuvsi od studenata pa redom... J.... li nas u sta smo se ovo pretvorili ?!
Oni imaju voz !!! :)
jesu naivni
ovo kao devedestih godina
Rudnici su rupa bez dna!!! "Uloženo je oko 400 miliona KM a rudnici sada imaju slabije rezultate nego prije tih ulaganja", rekao je Novalić. https://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjani-u-strujnom-kolu-racuni-za-elektricnu-energiju-ce-uskoro-biti-uvecani-za-20-posto/150719070
i tako ∞ u krug!
Sramota. Jad i cemer.
Vlada ce ove godine svima ispuniti zahtjeve jer je izborna godina .SDA -kriminalna organizacija
Barem su sigurno postigli da im se uplate sredstva