Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija u čijoj su resornoj nadležnosti aerodromi u Federaciji BiH navode da je JP "Međunarodni Aerodrom Tuzla" doo otkad je došlo do katastrofalnih poplava uspio održati redovan putnički saobraćaj i svakodnevno je otvoren za potrebe prihvata --------------------------------- Zato su Sarajlije odmarale neki dan, pa je turska pomoc morala cekati u Turskoj jer je sarajevski aerodrom bio zatvoren, ljudi odmarali?
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!
Samo da ti se sjetim familije SBB-ovske POGLEDAJ KO SE PROZIVA NA STRANICI, TORNJAKOVO MASLO, NIKSICEV POTPIS NIGDJE NISAM VIDIO OSIM DA JE ISTAMPAN, MOGAO SAM JA OVO NAPRAVITI NA SVOM KOPIR APARATU... A I DA JE POTPISAN NE TREBA TEK TAKO NASJEDATI MOZDA JE PHOTOSHOPIRAN... UGLAVNOM NIKSIC JE JEDINI DOBAR POLITICAR IAKO MU JE STRANKA ODRON!!!
mora da te je zaposlio kao sto je uradio sa svojim bratom, pa ti je zato i doba
PRIKAŽI ODGOVORE (3)