Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljkoo lazovcino
@SuperSmartBaznijak Sta je uradio za Hrvate u BiH a te ostale sto si spomenuo? Hrvati vecina od Stoca do Livna sto je 11% FBiH i broje svega 13% stanovnistva BiH. Sta je to uradio za Hrvate?
Alija je Komšiću ostavio Bakira u emanet..
Pitao sam se ko je ovaj Nihad Čolpa, uopće, u politici ? Pronađoh zanimljiv podatak (na javnarasprava.ba). Ušao u Parlament FBiH sa 2.777 glasova. Impozantno ? Ni malo. Dalje: na 6 postavljenih pitanja na sajtu Javna rasprava, kao parlamentarac je odgovorio samo na 1 (jedno !) pitanje. Znači...tip koji je zdušno trošio narodne pare, a efekat mu je, očigledno, bio skoro pa ravan nuli. Ako laže koza, ne laže rog. https://www.javnarasprava.ba/fbih/Parlamentarac/796
Primi ga Fazla opet, al ništa navikao je
Čudno je to da Željko i DF smetaju i dodiku i Čoviću i SDP i gs hmmmmm hmmmmm hmmmmmm
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Komšić je patriota i najveći gospodin na bosanskoj političkoj sceni.
Komšić jedino poštenjak samo ga je SDA ispreskakala.Komšić je dobar čovjek bez hilne.
Čolpa potrcao u zagrljaj DF-u na izborima kad su vidjeli da sami nece osvojit nijedan mandat, i naravno uz pomoc DF-a dobije mandat u FPBih. Pošto je Čolpa uočio da na ove izbore DF ide u slabijem kapacitetu, odlucio je šurovat sa Amarom Kečom koji je u NiP-u. Amar Keco je također bio nosiilac liste u DF-u te je imenovan za direktora Parka gdje zloupotrijebljava svoju funkciju i zapošljava svoju familiju zbog cega je i izbacen i stranke, te je kasnije presao u NiP.
Sejdo Baketova podguuuzna muha
Nikog ne cudi vise nista od ljige prodane
Naš predsjednik, patriota, demokratski izabran.
Ovaj probušeni kondom fazla misli da se raja ne sjeća kako je pobjegao u inostranstvo s onom svojom kaki pjesmicom i sad bi da se opet okoristi čime.Još laže da je dr nauka a priča mu ko u indijanaca iz foče.
Kad bih morao glasta Zeljko,Bakir,Dodik vjerujte da bi bio Dodik jer on bar iskreno kaze da bi nas satro,a ne kao ovi hinjski nas ubijaju.
Osnujte GS 1990
Nema saradnje sa zelenom koalicijom i ciao.
Kada je SDP trebao da "sruši" SDA u pomoć je protekao Željko Komšić, tako je i sa Enverom Bijedićem