Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla radi Sarajevo se gradi.
Tako je bilo i za Beograd u Jugi. Helem Tuzla mora i treba da ima autoput povezan sa Sarajevom ovo je bruka svjetska.
@BravarKrepo Ne nego seljacine iz ostatka kantona biraju SDOOO
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dabogda i ne mogli. Kvadrat stana 3500-4000, ko je ovdje lud. Dozvolili ste da seljaci i dijaspora pokupuju i da mi mrve na glavu istresaju kad prodjem ispod balkona. U Tuzli tuzlaka nema. Da hoce Bogdom sve redom zeznut pa nek loze vese ili smederevac na koje su i navikli
A u Kaknju priključuju sve živo i neživo na sistem grijanja. Pravdaju to zamjenom cijevi gdje imaju ogromnu talungu prvaci Stranke Dedžalove Akcije. K'o da su zemzem čudotvorne cijevi..dok nonšalantno niču nove zgrade gore spomenute gospode, raju čeka još gora grijna sezona od svih prethodnih. Narod pljačkaju da bi mu bilo još teže nazimu. Aferim braćo munafici, Svevišnji sve vidi iako vam je okrenut leđima jer mu se gadite! Fuj!!
Kad bi samo znali koliko praznih stanova se u Tuzli grije zimi jer se radijatori ili ne mogu zavrnuti ili treba da se plati grijanje. Uvedite kao svuda u Europi mogućnost da se plati koliko se potroši, postavite radijatore koji se mogu zavrnuti, postavite mjerače na radijatore i problem riješen. Kod ljudi bude po 40 stepeni u stanovima zimi, prozori se otvaraju, nije to zdravo nikako.
A zgrade ko gljive poslije kiše.. i šta sad?
Je li i za ovo Sarajevo krivo? Vama se ptica pokaki na sajbu od auta - Sarajevo vam krivo. Probudite se vise
Kako su kapaciteti premašeni, u Tuzli otvaraju prozore zimi?
Tražili i tražite 15 hiljada maraka za podstanicu da se priključi JEDNA kuća. Gdje su te pare?
Centralno grija je je d.d. pola drzavno pola privatno i sada ce dr,ava dati pare, milione, da poveca vrijednost centralnog grijanja odnosno onih pola privatnih dionicara
Kad će banovićki i đurđevićki ugalj se moći kupiti u Bosni? U Srbiju taj naš ugalj stiže vozovima sa hiljadama tona.
Hdje Tito stao,ovi ne mogu ni nastaviti..Al eto,kazu to je bio mrak..ivo sad je dan i svjetlost
ovoliku elektranu imamo a nemamo grijanja 🤣🤣🤣
Ima jednostavno rjesenje, eko toplana na biomasu kao u Gracanici. Potpuno automatizovan sistem daljinskog grijanja. Citavo postrojenje i firmu vodi manje od 10 sposobnih mladih ljudi, za primjer ostalima. Ovi u Tz nauhljebljavali brigadu uhljeba i sad nema para, fali, kuknjava.
kad se spomene kakav infrastrukturni projekt vrijedan desetine i stotine miliona koji ce dugorocno proizvoditi pare odgovor je uglavnom haj ne rise odakle ti lova daj popuni preduzeca s uhljebima, sto zaradis daj za plate i tenderske nabavke od jaranskih i partijskih firmi i ostavi nesto sice na racunu ako rikne ventil da se zamijeni gumica.
UJ Sarajevu niti postoji sistem niti briga za istim.Samo žeži i prikljucuj i na grijanje i na struju i na vodovod i na kanalizaciju i na sve resurse samo dodjite papcine sa parama i vi ste rijesili svoj zivot. Respect za tuzlanski asfalt....Al iskljucivo asfalt.
Spavas li mirno vjeciti gradonacelnice ?