Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud nekome ideja da otkljuca komentare??? Pa ljudi moji da je samo mali Sandi poginuo i niko vise zar treba na klixu da se raspravlja ko je kriv?? Da se naziva ovim ili onim imenom???
Laž + Mitologija =srpska istorija ! VSTV BiH pošalje izvještaj o ratnim zločinima u Srbiju . Tuga !
Srbija pod nacionalistickom vlascu je faktor nestabilnosti na Balkanu, a Republika Srpska je zlo kojeg svijet treba da se stidi i koje treba sto prije ukinuti.
Interesuje me kada cemo mi, Bosanci ili Bosnjaci, shvatiti da imamo komsije i susjede koji su rak i tumor. Zele nas unistiti, raseliti, poklati,......
Ovo je strašno, a u jednu ruku i dobro je što se desilo. Srbi nikada neće postati narod sa kojim se može normalno živjeti! Ova djeca koju vidite na slikama, danas su saznala ko su i šta su srbi! Neka me niko ne proziva da generalizujem! Vlada Srbije finansira laži i vrši promociju. Vladu je izabrao narod = svi srbi (većina, i to ogromna)!!!
Vi se čudite srbima, pa započeli su hrpu ratova,a predstavljaju se kao neki saveznici blablabla. Pa na njihovim portalima sam danas naletio na ovaj naslov: Da li je Moralesa srušio Srbin? - za one koji ne znaju Morales je bivši predsjednik Bolivije, pazi srbi skinuli predsjednika u J.Americi..
Drzi se Tuzlo!!!
Prokleti bili zlikovci Bosnu nikada necete imati jer je mrzite . Nasa ljubav prema Bosni je veca od vase mrznje i jaca od vase lazi . Nasa vjera u istinu i pravdu je veca od kosmosa a ne od sugave smrdije. Da se podsjetimo cifara . 33 000 ubijenih vojnika Armije bih i 38 000 civila od toga preko 3000 djece .Dakle klasicni genocid . vise civila nego vojnika . to je vasa istorija a nas zivot .
ova djeca sa slike kontaju "joj smora po kisi nas doveli", neko konta "hajd makar nismo u razredu", ovo je isto kao kad su moju generaciju ranih osamdesetih vodali po stratistima iz drugog svjetskog, bilo nam smor ali svi sutili iz respekta. vrijeme cini svoje, i tako je i bolje zapravo. gdje bi sad bili jevreji da su narednih 70 godina nakon holokausta samo oplakivali svoju sudbinu...
I da ovaj zločin nisu počinili Srbi, šta je sa ostalih 289238592 zločina 90-ih? Srbi, pokrijte se po ušima i šutite, ukoliko ne želite osuditi genocidnu zločinačku kampanju svojih očeva 90-ih.
Zato treba priznati Kosovo Republjik
Bosnje ne vrijedjajte nasu inteligenciju 😂
e moji bosnjaci pogkedaj te od prije nekolioo dana kako se docekuje ratni zlocinac u Sekovicima i sve ce vam biti jasno sta oni misle i kakvi su ljudi..
Evo isekirali se srbi plaho...
Srbijo vatrom izgorjela zajedno sa svojom djecom! Pa vidjeli šta je bol.