Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za Jasmina Imamovica i nasim dragim Tuzlacima koji su uvijek bili UZORNI gradjani ..
Na današnji dan, moja je Jugoslavija oslobođena od svih fašista !!! Kosta Nađ: "Druže Tito rat je završen" (15.maj 1945 na Dravi) !!!
nema ni" crvenih",..... oni su bili uz JNA
Mi smo uvije bili i ostali uz Titovu JNA, a ne uz onu zločinačku vojsku !!!
Uvijek*.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'Jugoslavenska narodna armija od 28. aprila 1992. godine ne postoji.' Upiru Smrdosloveni da sakriju istinu al džaba. p.s. Ako su nas napali ''fašisti'' - šta je radio fanatični britanski komunista Sir Alfred Sherman na Palama cijeli rat?
A oni borci kojima se ne uči fatiha, koji su živi, gdje je počast njima? Dajte im hljeb u ruke...
mislis na cetn_ike i ustashe?...njih ceka kazna na Onome svijetu. Ako mislis na one koji su se borili za odbranu Bih, njima je bila minuta sutnje.
Bravo Tuzlo, ponosu Bosne i Hercegovine kao i svaki grad ove zemlje. Puno pozdrava iz Sarajeva.
Vidite sta je kultura. Nikakvih ekscesa prema porodicama poginulih vojnika nije bilo. Svio obavili svoj posao, ovi iz RS-a jutros, Tuzlaci popodne i mirna Bosna. Nije se pjevala "Jedna jedina" da bi se druga strana isprovocirala. Jos fino Imamovic kaze "porodice zrtava su uvijek dobrodosle u Tuzlu". Jednostavno, Tuzlaci su gospoda
Čestitke......
Pozdrav Domovini!
mrs iz bosne
Pas ti m...! Ti ćeš da mi kažeš gdje ću ići!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)