Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je Tuzla. Mi smo trebali biti distrikt a ne Brcko. Jedini grad u BIH koji je 100% sacuvao ljudskost i neopterecenost budalastinama kojima se truju ostali.
@HejBa Postenjacino, marno si mi nick !!!!!
@hej.ba Halali kolega, nije namjerno.
Po partizanima pljuju samo pobornici ravnogorskog i Pavelićevog pokreta, kao i dio glupavih Bošnja, koji nikako da skontaju, da su kojim slučajem partizani rat izgubili, da ne bi bilo BiH niti Bošnjaka. Postojale su samo tri opcije: Tito, Draža ili Pavelić. Ako su vam Draža i Pavelić draži od Tita, onda se nemate šta žaliti kada vas oni počaste genocidom i UZP-om.
Partizani i Tito su vratili državnost BiH, a Živkovići odjeveni u zelenu SDA odoru vam danas paktiraju sa štovaocima Mladića, Karadžića, Praljka... NE MIJEŠAJTE POST-TITOVU JUGOSLAVIJU SA SRBOSLAVIJOM MILOŠEVIĆA 1980-1999!
Vidi sve 60+ ,sta cete vi slavit jos 10 godina 90% ce vas u crnu zemlju. Smrt komunizmu ,sloboda narodu.
samo da vam ne bude zayednistvo kao kod komsica i sdp-a ...komsica i ambasada ...ambasada i nasih stranaka ...naasih stranaka i konakovica hehe
Ajte kerovi zavidni,sipu ga loma svi redom
Na mladima svijet ostaje...prosjek godina 70
ovako ce za koju godinu izgledati sva okupljanja u BiH, mislim nece biti mladih ljudi, mozda eventulano migranti
ajmo minut šutnje za precednika Partizana
Jedni kukumaču za Turskom, drugi za Jugoslavijom. Zato nam je budućnost nikakva, nismo još prošlost ostavili u prošlosti.
Komunjare
Sve divno , bajno, krasno, ali te iste komšije su vam u amanet ostavili obilježavanje Tuzlanske kapije od 1995 godine .. kad bi se sve ponovilo imali bi jos dvije Tuzlanske kapije, možete hladno umjesto partizana dati ime Ratko Mladić, isto vam ga dođe ..
@TrgRepublikeBiH o čemu pričaš? Jesi li ti uopšte procitao članak?
Najmanje ulagani dio grada
Zajednistvo sa Srbima i Hrvatima...... NE HAVALA... dosta je vise pokusaja tih titostickih fantazija o zajednistvu Bosnjaka sa narodima koji nas mrze. A pogtovo vole obakve stvari jer znaju da smo mi naivni pa onda nam noz u leda zabio ali bukvalno. I jos samo da znamo potomci portizooona sa klupa su dosli na planine iznad Bosnjacki gradova pa sa petokrakom na glavi granatirali civile. Totakozvano zajednistvo je kostalo Tuzlu u zlocinackom granatiranju Kapije.