Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li iko u Banjaluci tražiti pravdu za Đzenana?
@SAMI1976 mi Mudzehedini smo spremni da zakoljemo Komunjare koje traze pravdu za Srbe
jesu ovo oni tuzlaci sto su 150 srba zapalili u kamionima?..jel oni traze pravdu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene kao tuzlaka sramota. Moze se skupiti za davida, a za sugradjanina jasmina koji propada iz dana u dan, nmz se pokrenuti nesto da se skupi par tisuca eura. Najtuznije je sto je isti taj jasmin do neki dan predvodio humanitarne po tuzli. Znam, nece klix to fotkat, pa zasto pomoci
Jel za istog onog davida koji bi jucer bio na trgu banjaluke u slavlju neustavnog entiteta. komunjarizam balinizam je dijagnoza... to su vlasi u kozi Bosnjaka.
...David je Tuzlacima na prvom mjestu naravno...Dzenana su dodali reda radi...ipak su srbi njihova braca koji na njih nisu metka ispalili citav rat...
Dje sutra gostujete,povedi te i borca prve kategorije Davora da se izvine za pucanje po nasem narodu mozda je nekoga i ubio?Sve se ovo radi smisljeno samo da nema frke u BL.
jesu ovo oni tuzlaci sto su 150 srba zapalili u kamionima?..jel oni traze pravdu?
glupani mogli ste jos i Boze pravde otpjevati
NISU TUZLACI KOMUNJARE, TUZLACI SU KLASIČNI BOSANSKI DEBILI NEMOJTE VRIJEĐATI KOMUNISTE, KOMUNISTI SU NAJPAMETNIJI LJUDI
Zaboravio sam i ono kamenovanje moje rodice Ore Rame na Kosovu godine 1987-e.
Krenula turneja.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
IMA LI TI MATER NA TOM SAJTU
Nadam se da ce se svi sutra pridružiti mirnom protestu srebreničkih majki koji se održava svakog 11. u mjesecu. - A neće. Povraća mi se od tuzlanske multikulture na uštrb vlastitog obraza. U Tuzli ima mjesta za sve osim za Bošnjake.
HMSN1 bez širenja dezinformacija i mržnje! Ko je primio izbjeglice iz Srebrenice ako nije Tuzla! I danas su tu! Nemojte provlačiti stranački materijal na ovaj način!
smrdis na udruzenje oaza i princeva dzamiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da ćete i sutra biti uz majke Srebrenice koje se okupljaju u Tuzli svakog 11. u mjesecu.
Svrha plasiranja ovakvih informacija je da Murat Badić i Ivanko Lozančić budu zaboravljeni (mrtva usta nisu sposobna govoriti).
Glavna namijena sličnih podataka je preusmjeravanje pažnje sa ranijeg umorstva jevrejina Davida Samakova sa druge strane rijeke Drine.
Kada bi svako trazio pravdu za svakoga sto je izgubio svi bi bili na ulicama a kuce prazne
Ma kakav dzenan, kakav david
Ovaj portal bio i ostao - propagandna plafroma nvo i stranih agentura tj britanaca … Čuj “građani” - 20-ak ljudi ...