Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čak i da se normalizuje stanje i smiri klizište, ljudi moji, prva naredna veća oluja će samo da nastavi klizanje terena. Bolje da tražite od vlade da vam gradi novo naselje negdje na periferiji gdje je zemljište provjereno i stabilno nego da ulažete novac u obnovu pa da vam za koju godinu voda opet sve odnese.
Najvažnije je da nije bilo ljudskih žrtava. Gubitak kuća i imovine jeste težak, ali će se to malo pomalo, prije ili kasnije ponovo steći, važno je da su žive glave!