Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BILJA se dokazala pa je slobodna,Radila 3 smjene
Ilija je heroj .Rezervisti lete u nebo,svi znaju cetnicku propagandu.
Jaoooo kad ga pocnu poprijeko gledati u tamnici : ))))) Eto, i to malo Srba izdajica sto imaste ili pod zemljom ili po zatvorima ili pod istragama. Vazelin za IILIJU!!!
Ako bas hocete da pomognete Iliji, poshaljite mu pakovanje vazelina, lakse ce podnijeti tamnovanje!
ako osude Iliju treba dići tužbu protiv najmanje 1 000 000 srba...od čistačica do generala...svi su oni isti 95% ih je podržavalo miloševića
Ma molim te kako imas obraza spominjati neke srpske roditelje cija su djeca kao pala na pravednom putu. Kako te nije sramota. Djeca tih roditelja su zlocinci...
Ide Ilija u isti zatvor sa legijom.Hahahahahahahahaahahahaahah
raso kako znas da ce ga guzit legija.da ga nisi ti vec primio.haha
Ma ja samo znam da će Ilija da guli od 28. mnogo godina robije u bg.A vi možete da pišete svoje žalbe, molbe i da kukata SAD-u i Evropi koliko god hoćete.Joj kad ga uhvati Legija tuć.
G.u.z.i.m ti ja mamu, Ilija je spasio Tuzlu od srebrenickog ili sarajevskog scenarija, a to sto vama Vlasima nije pravo sto nema srpske opstine Tuzla, p.u.si.te se.
Bas me zanima da li mu je bilo,makar i u malom mozgu te 1992,da ce za 17 godina da robija kod tih istih roditelja ciju je djecu ubio. Nadam se da ce proklinjati za smrcu,dok ga budu guzili u beogradskom cz-u,djubre jedno zlocinacko.
To znači da Jurišić 28. dobija 20 godina robije.Spremite mu poturice višak pidžamu trebaće mu zna bit zeznuto kad košava u bg dune.