Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresor je zaustavljen u svojim zločinački planovima. Veliko zahvalnost svim herojima odbrane Tuzle i RBiH.
@Antiboot odbranili ce od agresora a bili pokoreni od SDA BONOVICI , e jeste mi i pametni
@Antiboot Došli, napali i fasovali. Nema zaj*bancije s Tuzlom. Htjeli su nas sve pogušiti u rudniku soli. Šteta samo što su nam izvukli jedan artiljerijski divizion, ali nema veze, opet smo ih oćerali do Brčkog i Drine, a malo nam je falilo da vratimo Bijeljinu, Doboj i Zvornik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije bilo hrabrih branitelja Tuzla bi završila kao Bijeljina, Zvornik, Višegrad, Foča itd
tuzlanska i dobrovoljacka su vam odbrane Tuzle i Sarajeva...Jadno i bijedno, sta drugo od snjooka i ocekivati!
Prosto je nemoguće da ovi četaljski komentatori ne djeluju orkestrirano. Fakat se vidi pokušaj revidiranja svega onoga što je bilo i pokušaja utjecanja na javnost u BiH.
Imo sam nekih 10-11 godina kad je se to zahuktavalo u aprilu '92.sjecam se onih vojnih kamiona kako su spartali svaki dan iz kasarne,mi kao klinci trcali za njima.Iznad kasarne gore na Kozlovcu pored same kapije parkirana dva vojna kamiona a mi zinulu u vojnike gledali u puske to nam kao djeci bilo zanimljivo.Oni su valjda imali rucak, marendu sta vec, a mi trazimo od njih one kavabon bombone,a jedan od njih kaze evo klinci jedite jos nekoliko dana dok mozete.Nismo imali pojma o cemu pricaju.
Vojnici prilikom izlaska iz kasarne izvrsili napad.......Pa jel se tako napada grad, iduci u koloni jedan iza drugog, sa spustenim ceradama. Poturceni izdajnici, pa ni sami ne vjerujete u ove lazi.
@VukanNevesinje jes, da vjerujem tebi a ne svojim očima. 😂😂😂. Može se pucati i sa spuštenim ceradama. To je samo bila varka koju je Dubajić pripremio.
jest tako ratuju glupi đikani kontali ovi nemaju ni strijele ni koplja 😂😂😂😂
Odbranili smo je od četnika ali od podrinjske ruralizacije nismo, koja je, cini mi se zauvijek promijenila "grad"
Tuzla...drzava u drzavi
Koja najezda trolova što četaljski, što ujkana a ne zaostaju ni kalifatlije. 😂😂😂 Svima je Tuzla trn u oku.
Balije se kriju iza inovacija, i nas prave Muslimane nazivaju vehabijama i selefijama. Mi sa vama Srbima nemamo nikakav problem, sve dok je na snazi: "Meni moja, vama vaša vjera." Musliman licemjer je gori od nemuslimana.
Ma da nije bilo clanice NATOA i EU i Tuzla bi pala kao i krajina Bihac i ostali gradovi hahahahahahahahahahah
@VolvoXC60 Eto vidimo kako je pala, ispekli se četnički teroristi na ražnju.
Odbranili Tuzlu od vojske koja se povlačila iz grada :D
@almir1987 Očito ti ne znaš šta se tu dešavalo. A i nije ni čudo ako si 1987. godište.
gdje god smo ustali na oruzje tu smo se odbranili a gdje smo govorili nece nas komsiju tu su poklani bosnjaci ... i nek su
@FEM Otprilke tamo gdje je bila SDA tu je sve poklano, gdje je bio bilo ko drugi tamo se nešto i odbranilo.
Koje licemjerje, narod bez istorije, piše ustoriju onako kako mu paše.
Tuzla u ❤️ mom I cjela BIH 💓