Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa osudite ga vise... Imate dokaze, sta cekate... Dosta mi je vise clanaka o tom kriminalcu...
Nije lako osuditi ovog kriminalca, mnogo moćnih stoji iza njega. Još nije ni optužnica podignuta.
Nazalost, previse mocinih, kao sto kaze @hmmmm je iza njega... A stvarno ih je vise dosta... Svakih sat vremena novi clanak o Budimiru, a nista po srijedi....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@bosanski.kongres Futavi, pa i ja sam Musliman, tj Bošnjak, naravno ne po tasu tvojeg milog Mudrog Stratega, ali ti to ne možeš shvatiti jer ti je IQ jednak broju cipela. Ne prozivaj me teškim riječima da ti se ne bi naj..o familije. Ti si ona vrsta ljigavaca koja o Srbima sve najgore misli po raznim portalima, onda malo naviješ Daru Bubamaru i Cecu u slobodno vrijeme..žvaljo najobičniji, nema šta.Paranoja od svega i svačega, sada su vam gori neprijatelji sopstveni narod koji ne misli isto politički, nego ma tko zna kakav Četnik ili Ustaša, samo zato da vam beneficije ne presahnu. I dabogda ti 50-godišnji Afganistanac ćerku oženio negdje od 11 godina (prosjek u Kabulu), i ti se sa njime u miru i rahatluku sit nauživao. Ja sam se protiv Sanuovaca borio onako kako treba, a ti sjedi na minderu, čibući i puši..
HappyHour! Nema niti moze postojati tacna mjera o tome ko je Bosnjak! Isto kao sto nema mjere o tome ko je musliman (u vjerskom smislu). Ti imas svoja mjerila, a glavno mjerilo ti je da volis Srbe. OK. Po tome si ti Bosnjak. Ja ipak mislim da nisi. Prije si ti POSRBICA! I kada to kazem, onda mislim na tebe, a nikako na Srbe koji su kao i svi drugi narodi - u njima ima i losih i dobrih. Opet pricas lazi o Afganistancima, sto pokazuje da mrzis muslimane i islam iz dna duse. Postoje stereotipi i za Rome da oni prodaju svoje kcerke i sl. Pa opet istina je neovizna o tome sta ti i drugi rasisti o tome mislili. Ti si kazao da je SANU bolja od ANU. Ti si jednu instituciju koja je inicirala nesrece u bivsoj Jugoslaviji usporedio sa institucijom koja nema nikakve veze ni sa zlocinima ni sa sunecenjima i zenidbama koje spominjes. Upitaj svog djeda koliko je imao godina kad je ozenio nenu, pa ces vidjeti da ti je i djed bio taliban u tom smislu kako ti huskas protiv Afganistanaca.
Ti si mali Ujo, i htio bi da budeš 'Rvacko cvijeće', samo da ti kažem da će te otresti kao istrošeni kurton, dakle ne stidi se onoga što jesi i gdje jesi, nego budi to..Moja ljubav prema ljudima Bošnjacima, Srbima, Hrvatima, Amerikancima, Afganistancima, je sigurno ljudska i ona postoji, jer kao vjernik laik poštujem ljudsko biće, humanoida, insana..kako hočeš. Sa druge strane mrzim i hebo bi mater četnicima, bosanskim taljibanima, fašistima hdz-ovske provinijencije, ustašama (naročito ovima od 95-e naovamo), e sa njima sam spreman da se porokam uvijek i svugdje. Izgorio si po glavi, kada kažeš da ja mrzim Islam, svoju lijepu vjeru, ja jedino mrzim vjerske manipulatore svih konfesija. Mrzim Zlatne kašike, zlatne kačavendine dvore, mrzim to što rade našoj djeci i nejačima u nekim katoličkim ustanovama, mrzim efendiju koji na sprovod dolazi sa BMW X 6 i sa tablicama na kojima piše 'Efendija'..to mrzim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet cetnicina Cavka ponavlja iste lazi. Izgleda da ce Predsjednik ipak morati traziti politicki azil u nekoj drzavi. Ne moze se ovdje sa lopovima izaci na kraj. Nadamo se da ce Ustavni Sud BiH opet reagovati.
Kongresmenu tvoj Predsjednik je Barak Obama. Lako je iz USA prosipati pamet.
Do podne nješta mislim da treba potpisat Vans Owenov plan, a od Podne nješta mislim da ne treba..svakako nisu po Trebeviću iTtreskavici moja 'famelija' nego njaka druga i tuđa djeca, njek je meni šamo sa Šabinom sve u dure. Potlje ću im ja svima održat lekcije kako se treba 'pomirit', a prvi zakon kojeg ču donjet 95-e će bit Zakon o Amnestiji, sve se nješta pitam što li? Fuujjjjjj
Tako je, HappyHour. Kad se nesto potpise, onda je to obavezujuce. Danas vlada internacionalno pravo, i to je vidljivo upravo na onome sto su izdajnici potpisivali.
@slucajni.prolaznik: A nalozi za Tvoje 'miljenike' dolaze pravac iz Kabula, gdje sunete djevojčice od 5-6 godina. Bolje i SANU nego ANU (Afganistanska Nauka i Umjetnost) Taj tvoj 'slučajni prolaznik' je teško ranjen od cetni.cke granate dok je dijelio dobro i zlo sa Sarajlijama, i teško ostao živ, dok je u međuvremenu, Mudri Strateg' spavao u Trezoru narodne Banke BiH i svu 'fameliju' poslao da dijele dimije po Istanbulu, i Zagrebu, tj. van BiH. Fuuuujjjjjjj
HappyHour, ti si islamofobican tip covjeka. Kako se, bolan, mogu porediti SANU i ANU?! Pa jesi li ti normalan. SANU je inicirala zlocine nevidjenih razmjera, a ANU nije, al jest ko fol inicirala sunecenje djevojcica. Majmune jedan zlokobni. Uopce nemas pojma o oafganistanskom narodu. Narod koji je zrtva i sovjetske i americke agresije ti proglasavas gorim od SANU-a. I to cinis laznim argumentom da oni sunete zensku djecu. Tako je i islaofob Zlogumdzija argumentovao kada je Guardianu izjavio da ako on ne preuzme vlast, da ce to uciniti radikalci. I on podvaljuje bosnjackom narodu nekakav islamski radikalizam. Majmuni jedni neodgojeni. U Srebrenici nije bilo vehabija. U Sarajevu nije bilo vehabija kada su cetnici ubijali. I kako to da su talibani negativci u tvom pokvarenom mozgu. Valjda su to oslobodioci svoje drzave. I ti i Zlogumdzija, ako vam se ne svidja, pravac u Istanbul balijski ili u vasu drugu domovinu Srbijicu.
Cudi me da nisi naveo i Palestince, Albance i druge ugrozene narode. I oni su barbari, jel da. A SANU je civilizovana! Samo ste ti i Zlogumdzija civilizovani. Mozda niste ni osuneceni?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos jedna predstava za javnost koju organizuju SDP i SBB zu saradnju zlocinacke organizacije sanu iz beograda, a sve za cilj ima, da se sve blokira, gradjani osiromase i dovedu na rub gladi, kako bi plan zlocnacke organizacije sanu iz beograda bio sto lakse sproveden, jasno je svima da su SDP i SBB samo izvrsioci naredjenja koja dolaze iz beograda.
Ovaju Cavka naucio da preko medija i rekla-kazala formira razna krim. udruzenja.... Jadan bio gdje su ti dokazi pred bili Ustavnim sudom. Sramota za tuzilastvo i drzavu.
Šta mislite ko ih je više pomilovao, Budimir ili Kačavenda? :D
Kažu u Komunizmu je 'vladao MRAK'. Tko upali svjetlo hebem li mi nanu naninu?? Sada sve vidimo, a pao nam je MRAK na oči, otkako se ove 'Demokrate' probudiše 1990-ih i izađoše da nam prosvijetle um, te da nam vrate 'slobodu'. E nemojte nam više pomagati, molimo Vas.... Eto zauzvrat ćemo vam ostaviti BH Telecom i ostala javna dobra koja ste 'pik meni' zauzeli, samo nas ne prosvijetljujte više..a nemojte nas ni braniti, dovoljno ste nas 'odbranili'. Lijepi Goli Otok....Mahsuz Selam Muhamedu Čengiću, osnivaču SDA
Jesu dosadni sa Budimirom samo se skrece sa pravog problema u drzavi
Oglas za posao: BH Telecom: Primamo 50 mladih pripravnika i pripravnica, Inšala Mašala neka ponesu fotke sa listićima za glasanje od oktobarskih (mašalah) izbora. Broj fotografija direktno utječe na platnu listu, jer Narod ZNA. Ovi ostali neka ni ne prismrde. Familija d.o.o.
Pustili su ga iz pritvora samo da potpiše zakon o povoljnijem penzionisanju branitelja,što je bio uslov da dobiju četvrtu tranšu od MMF Dobili su pare za svoje plaće, regrese putne troskove, odvojene živote......vratiće narod. Budimire, budi miran, i ponovno u zatvor,više nam ne trebaš!
Ovaj put neka leži u Zenici.
SDA brani državu, hahahahohohohho, grohotom se smijem. E, nemojte nas više braniti, mudri stratezi, Alje vam i ostalih Šamčana besprijekorno zbrinutih po Grbavici u nove stanove, već 95-e
Naši mudri stratezi su kupovali dimije po Istanbulu i dijelili narodu. A druga polovina je 'pravila izlete po Trebeviću' 95-e doduše sa tuđom djecom. Sve vam je to mudra strategija za očuvanje 25% Bosne koje su nam i bez 100 hiljki žrtava dali na 'tacni' i još i pride. Vako mudrom strategijom dobiše hem RS, hem pola Bosne. Živjela sda demokratija i mudri stratezi!
znači negine ti zenica