@bosanski.kongres Futavi, pa i ja sam Musliman, tj Bošnjak, naravno ne po tasu tvojeg milog Mudrog Stratega, ali ti to ne možeš shvatiti jer ti je IQ jednak broju cipela. Ne prozivaj me teškim riječima da ti se ne bi naj..o familije. Ti si ona vrsta ljigavaca koja o Srbima sve najgore misli po raznim portalima, onda malo naviješ Daru Bubamaru i Cecu u slobodno vrijeme..žvaljo najobičniji, nema šta.Paranoja od svega i svačega, sada su vam gori neprijatelji sopstveni narod koji ne misli isto politički, nego ma tko zna kakav Četnik ili Ustaša, samo zato da vam beneficije ne presahnu. I dabogda ti 50-godišnji Afganistanac ćerku oženio negdje od 11 godina (prosjek u Kabulu), i ti se sa njime u miru i rahatluku sit nauživao. Ja sam se protiv Sanuovaca borio onako kako treba, a ti sjedi na minderu, čibući i puši..
HappyHour! Nema niti moze postojati tacna mjera o tome ko je Bosnjak! Isto kao sto nema mjere o tome ko je musliman (u vjerskom smislu). Ti imas svoja mjerila, a glavno mjerilo ti je da volis Srbe. OK. Po tome si ti Bosnjak. Ja ipak mislim da nisi. Prije si ti POSRBICA! I kada to kazem, onda mislim na tebe, a nikako na Srbe koji su kao i svi drugi narodi - u njima ima i losih i dobrih. Opet pricas lazi o Afganistancima, sto pokazuje da mrzis muslimane i islam iz dna duse. Postoje stereotipi i za Rome da oni prodaju svoje kcerke i sl. Pa opet istina je neovizna o tome sta ti i drugi rasisti o tome mislili. Ti si kazao da je SANU bolja od ANU. Ti si jednu instituciju koja je inicirala nesrece u bivsoj Jugoslaviji usporedio sa institucijom koja nema nikakve veze ni sa zlocinima ni sa sunecenjima i zenidbama koje spominjes. Upitaj svog djeda koliko je imao godina kad je ozenio nenu, pa ces vidjeti da ti je i djed bio taliban u tom smislu kako ti huskas protiv Afganistanaca.
Ti si mali Ujo, i htio bi da budeš 'Rvacko cvijeće', samo da ti kažem da će te otresti kao istrošeni kurton, dakle ne stidi se onoga što jesi i gdje jesi, nego budi to..Moja ljubav prema ljudima Bošnjacima, Srbima, Hrvatima, Amerikancima, Afganistancima, je sigurno ljudska i ona postoji, jer kao vjernik laik poštujem ljudsko biće, humanoida, insana..kako hočeš. Sa druge strane mrzim i hebo bi mater četnicima, bosanskim taljibanima, fašistima hdz-ovske provinijencije, ustašama (naročito ovima od 95-e naovamo), e sa njima sam spreman da se porokam uvijek i svugdje. Izgorio si po glavi, kada kažeš da ja mrzim Islam, svoju lijepu vjeru, ja jedino mrzim vjerske manipulatore svih konfesija. Mrzim Zlatne kašike, zlatne kačavendine dvore, mrzim to što rade našoj djeci i nejačima u nekim katoličkim ustanovama, mrzim efendiju koji na sprovod dolazi sa BMW X 6 i sa tablicama na kojima piše 'Efendija'..to mrzim.
Prikaži sve komentare (62)