Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ovo desilo i iranu dali bi ga porodici poginulog da radi od njega sta hoce
Potpuno pravedan zakon ali ovi demonKratama nije u interesu kako bi radili advokati uzimali pare.
Nije u Iranu takav zakon. Šeriatski je. Prvo se ide na krvarinu, ako porodica ubijenog prihvati odštetu npr. Milion maraka, ubica ide u zatvor 30 godina. Ako porodica ubijenog ne prihvati krvarinu (odštetu) ubica biva ubijen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzmite vi na slucajevima x maltretirajte momke kao sto su Faris i ostali jer nema h7 sijalice u reservnoj opremi, pretressjte im gaće a ovi narkomancici sa pistoljima neka se slobodno secu . Po ko zna koji put narkomancina i kreten (kao i onaj sto je usmrtio doktorice) presudi normalnim gradjanima
SVE JE SPREMNO U ZATBORU ZA NJEGOV DOCEK ..PISE MU SE CRNA SUDBINA JAKO TESKA TOLIKO ZA SAD ..SAMO KAZEM ZIV NECE IZACI..
JA VAM GARANTIRAM DA NECE IZACI ZIV IZ ZATVORA ..
Objesiti pašče na Marijin Dvoru za primjer drugim paščadima.
Kakvi su vam ovo 'muskarci' u Sarajevu. Kakvi su ovo luzeri jbt. Sarajevo grad muskih luzera.
Gdje je sad onaj smrdljivi profiter sa pederskom ofarbanom bradom iz Zenice da nesto kaze u javnosti. Gdje su svi Gay komandiri i komandanti da odmah dostave izmjene zakona i naprave 5000 racija po Sarajevu, od kuce do kuce trebaju da upadaju ovim narkomancicima i sve sprovedu u zatvor. Kakve su to kukavice na vlasti sta je ovo?
Ne treba zatvoriti za ovu trojicu nego teški,dugogodišnji, fizički, društveno koristan rad. I mi, kao građani, moramo zahtijevati da hrana u zatvorima ne smije biti bolja od hrane u bolnicama i radničkih menzama. U proteklih par decenija gledamo kako iz zatvora kriminalci izlaze zadrigli i nabildani...od naših para.
Apsolutno tacno. Bravo za komentar
"Za ovo krivično djelo predviđena je kazna zatvora". Hvala na informaciji. Ko bi pomislio da je za ubistvo predviđena kazna zatvora.
Pustit će njega naše sudije za 5 godina na slobodu... ovo je gov*o od države!
U zatvor dok ne istruhnu ili ih neko ne rokne u zatvoru
Nikakvu ali nikakvu olaksavajucu okolnost im ne treba dati.Maksimalnu kaznu Sumanu dati.
Šta je sa Trojkom nema ih na klix
ko je ianstruirao tog ubicu, s kim je kontaktirao u dvije posljednje godine.. sve pretresite..ko mu je formirao svijest...bitno je... i sta ce institucije poduzeti da se to vise ne desi...bitno je
Ovu dvojicu pomagača isto treba sklonit s ulice na prevaspitavanje 15-20 godina, inace je pitanje dana kad ce nekog zbost, opljackat, obit stan.
Sta sve hoda medju nama, strasno..Ali zasto se oni nisu odvezli? Zasto su cekali da lik ode po pistolj pa se vrati, nakon sto ih je izudarao? -.-
Zasto mislis da je djecici od 19 godina išta od toga bilo u glavi? Zasto svi moramo razmisljati da ce nas stici neki manijak i ni krive ni duzne odrijesiti zivota dok idemo do prodavnice ili nebitno cega već?? Zasto ne postavis pitanje od lud tim manijacima droga,oruzje, vozacka dozvola, dozvola za slobodno kretanje ulicom? Zasto uvijek ova neduzna strana mora da BUDE I PAMETNIJA, osim sto je nedužna??
Ta pitanja se konstatno postavljaju, i nije sporno da ih treba i dalje postavljati. Ali zasto ne postaviti i ovo pitanje, pa ne umanjuje to nit krivicu jednih nit stradanje drugih.
Objesiti za jaja u Titovoj i da tako vise do kraja mizernih je_benih života. Majku li im je_bem milu. Sjeme im treba zatrti majku im seljačku šta su napravili od ovog grada.