Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zubac = PRVOKLASNI SMRAD!!! okruzio se ratnim zlocincima i samoproglasenim cetnicima.. i ovaj levat da nam vodi SIPA-u??
mozete ga povuci za cundaru sa tim optuzbama
Joj Hamo divi mu glOve!!!!
koga ovo zanima, nama je najbitnije da "Prelijepa Tiffany Taylor voli jahati, roniti i surfati"... ha ja
sad su nasli novo zrtveno janje pa su krivicu sa fahre prebacili na gorana zubca..
istina gile :) cudno mi sto se ti petljas u ove politicke teme
inace mi se zivo jebe za politiku, ali sam posljednjih xy godina svjedok prebacivanja krivice sa jaceg na slabijeg, sa veceg na manjeg... na kraju ce najkrivljiviji biti neko od rudara iz banovica sa 12 podzemnog kopa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja da su došli SIPINI specijalci Predsjedništvo nebi gorilo a ovaj Goran Zubac moralno dno! Samo u BiH može jedan direktor jedne bezbijednosne agencije da se ogluši zahtijevu za pomoć i da opet ostane na funkciji ODVRATNO!
covjek nema ovlasti da salje specijalnu jedinicu SIPA-e bez naloga tuzilastva i ako je direktor. Cuvanje drzavnih objekata je pod direkcijom za koordinaciju policijskih tijela BiH
tvojom logikom sad moze Zubac reci dao sam ovlasti FUP-u da djeluju ali su se oni oglusili???? Hoces da kazes da to moze tako funkcionisati? Procitaj zakon i bit ce ti jasno.
Zasto bi neki Zubac spasavao zgradu u Sarajevu kad je on teski cetnik i njemu je sve to odgovaralo.....