Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što sam ja znao da je on prav zdrav i da su u stvari sve krivi komunisti
Dodik i Zubac dzaba nosali onoliko oruzje do Tesnja. Valjalo je to prevuci...
Ja nekad prič'o SIPA može da ga pipa. Bogam SIPA pipa gdje im kurcu ceif samo dok se ne zajebu pa na PTSP udare.
eh zaheba se cetnik i ubica zubac odnese dzaba one mine i postavi da bi mehmedovica diskriminisali cuj bas u Tesanj a mehnedovic prije nekog vremena optuzio da je ubijo civila na Ilidzi,i tek onda sipa nadje oruzje bas kod Tesnja cudne koicindecije.dzaba zubac bolje da si prodo mafijasim ubicama kao i sto si i sam,nema vis cetnici namjestanja afera kao u slucaju pozderaca ubiste Pozderce ubiste Dzemu ubiste Spahui i fikreta ste ucijenili i ubacili u bosnu kao trojanskog konja al smo vas prokuzili i porazili imate jos scepu al malo vas je.
jadno je kad se Mehmedovic pravda kao napad na BiH.ne,to je napad na kriminal.jadno je kad drugi kriju lopovluk kao napad na RS.jadno je kad treci kriju svoj lopovluk ugrozenosti Hrvata.ovce za sisanje.jadno je kad se oni kriju iza naroda i drzave za covjeka
samo nase ovce boluju od bruceloze i q groznice hehe
Koji quratz od države
Polako ima vremena, dokazece za nesto drugo nebrini....